2023. július 9., vasárnap

Elhatár, szakmai, agyarság

A Magyarságkutat (he-he) Intézet mostani vezetése megtagadta a 2020-as keltezésű rémesen ócska animációs filmecskét, amit a pozsonyi csatáról performáltak az alkotók. Mondván, hogy ezt a borzadályt még az előző vezetés rendelte meg, és nélkülözi szakmaiságot. (meg úgy néz ki mint egy húsz évvel ezelőtti videojáték, amit akciós cédén árulnak már a teszkóban.)

Nyilván mert a filmben egy kurva szó sem esett arról, hányszor is csavarodott  a magyarság DNS-e a Szíriusztól idáig, plusz bűnös hanyagsággal nem említették meg azt a súlyos történelmi tényt, hogy a pozsonyi csatát is a Soros-hálózat ellen vívták őseink.

A dologban az az igazán pikáns, hogy a mostani vezető Kásler tata, az elmúlt évtized egyik legbizarrabb kormánytagja, de az intézet előző vezetése idején ő volt a miniszter, aki alá az egész agyarságkutató cucc tartozott, szóval:
- Elhatárolódott saját magától, jobb esetben saját korábbi önmagától, hisz mikor bemutatták ezt a szánalmas darabot, gyorsan adott még ötven millát a készítőknek. Persze lehet. hogy Kásler bácsi skizofrén, és az épp a másik énje volt...
- És mindeközben az előző igazgatót (főigazgató? francot sem érdekli) meg a megélhetési sleppjét minősítették szakmaiatlannak. Miközben nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az előző vezetést a mostani vezetés nevezte ki, szóval míg próbálták másra kenni a szart, a saját fejükre is borítottak belőle, biztos csak hogy a hozzám hasonló potenciális hazaárulóknak is legen egy jó délutánjuk.

Mondjuk ez még kevs hozzá, kéne még a lottó főnyereménye is, hogy holnap  már ne kelljen lépcsőházat takarítanom, de ehhez meg lottózni kellene, amit viszont még sose tettem, abban sem vagyok biztos, hogy menne. Mármint technikailag, öt számot még csak kiizzadnék magamból, például megjátszanám a 108-at. Vagy mégsem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése