2023. július 22., szombat

Robotszex

Ez egy ide, középszar amerikai film, nagyjából ismeretlen színészekkel, de a témafelvetése érdekes.. Adva van egy faszi, ami amúgy egy szemét szociopata, de a papa révén kurva gazdag, és van neki egy robot hasonmása. Aki néha bejár dolgozni is helyette, ámde használja csajozásra is. Mert mikor le akar fektetni valakit, az első randikra, vacsorázni meg jópofizni a robot küldi, és mikor jön a vízszintes tangó, már ő veszi át a helyet.

Találkozik egy nap egy csajjal, akivel ugyanez lenne a terv, csakhogy a nőnek is van hasonmása, aki jobbára otthon takarít (mint a pasié is) de ha kell ő szakít a gazdag férfiakról, akikről komoly nyilvántartást vezetnek, mert a nő lényegében ebből él. Aranyásó, a szó konkrét értelmében is, mert ékszereket, drága órákat kap a gyanútlan fasziktól, amit aztán dollárra vált át. Sok dollárra.

Azonban a kettős robotolás miatt kissé összekeverednek a dolgok, és a két robot egymással kezd szexelni. Elvére tökéletesen emberiek, minden szempontból, leszámítva talán a szabad akaratot. Viszont pont ennek az ízére éreznek rá, mint rendes, tanulni és fejlődni képes mesterséges intelligenciák. Úgyhogy együtt lépnek le, de lőtte még lebuktatják "gazdáikat" egymás előtt, hogy ugye a faszinak csak szexre kellett a csaj, annak meg csak a másik pénze.

Úgyhogy bár eleve utálják egymást, kénytelenek együttműködni, hogy megtalálják a szökevény robotokat, aztán van ember- (illetve robotrablás), kalandok Mexikóban, és felületes problémázás azon, hogy lehet embernek lenni az androidok létének fényben. Illetve hogy ők mik, ők-e egyáltalán, vagy azok, de mondom, mindezt elég felületesen kapirgálja csak film. De hát nem egy remekmű, egy olcsóbb, alsópolcos darab csupán, de annak kis híján nézhető. Úgy a közepéig, onnan már unalomba fullad az egész.

Nagyjából annyi van, hogy a csajnak van még egy másolta, amit az érte rajongó robotos srác magának épített személyes használatra. És akkor vele teszik féltékennyé a pasi robotot, miután a nő első másolatát elrabolják, csak hogy a végén valami bugyuta happy endbe torkolljon az egész. Az viszont vicces, hogy a mexikói robotok mennyire nem tűnnek valóságos embernek, nekik biztos nem telik rá. Így inkább ijesztőek a műmosolyukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése