2023. július 31., hétfő

Fóliázott fóliánsok

Megy a habverés a mindenféle szekszualitást ábrázoló, bemutató és főleg kívánatossá tevő könyvek lefóliázásáról, meg korhatár-karikásról.
Hogy mit jelent a homoszexualitás népszerűsítése, azt például tudja fene, szerintem irodalmi élményektől vagy pláne tudományos ismeretterjesztő művektől még senki nem buzult meg. Vagy be.

Az meg hogy mi az öncélú szexualitás az elég érthető: amit nem azért követnek el, hogy gyerek legyen belőle. Hanem a puszta élvezetért. Vagyis az emberi nemiség nagy része igen is öncélú, tehát lehet kezdeni a fóliázást, mondjuk Rómeó és Júlia esetében, pláne mert az sem tisztázott, pontosan mi lenne maga a szex. Hogy a petting számít-e, vagy csak a behatolás,  mennyire kell belemenni, hogy ne egyszerű intimitásnak számítson. Ami persze szintén öncélú.

Szerintem egyébként magukat a könyvesboltokat kellene lefóliázni, elvégre a könyv eleve elavult ma már bár meglepően sok fogy belőlük, viszont egyre nagyobb részt online, az internetet meg legelvakultabb felcsútista sem tudná fóliázni. Pedig ott aztán van öncélú szex bőven. Úgy hívják, hogy pornó, és tessék mondani, azzal nincs baja a magát kereszténynek és konzervatívnak tituláló "oldalnak"? (Mondjuk ne legyen...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése