2019. november 14., csütörtök

Fel! Hívás!

Tisztelt Lakóság!

Folyó hó múlt szerdán, hajnali délben betöréses sikkasztás történt a Fekvehányás utca 33/12 szám alatti lakóingatlan sérelmére, feltehetően előre megfontolt kegyetlenséggel. A térfigyelő kamerák rögzítették az esetet, csak a felvételre véletlenül rávettük a Trónok Arcát.
A foganatosításra került rendőri intézkedés nyomán ugyanakkor látókörünkbe került az utca páros és páratlan oldala egyaránt, mindkét irányból. A vizsgálat során megállapításra került, hogy tényleg bűntény történt, a tanúk felkutatása nyomán pedig sokat kérdezősködtünk. Ennek nyomán használható személyleíráshoz való hozzájutást eszközöltünk.
A feltétlezett elkövető 20-85 év közötti feltehetően férfi vagy nem. Testalkata formás, magassága hosszúkás, szeme színe jelentős. Különös ismertetőjegye, hogy a két füle között van a feje, amin a szájával beszél.
Amennyiben Önök közül bárki magára ismer az adja fel magát rohadt gyorsan, így nem verjük meg annyira az őrsön. Ha viszont nem ismer magára, de van bármilyen információja ami segítheti a nyomozást, akkor nyalókát is biztosítunk részére, a készlet erejéig.
Lakósági segítségüket előre is köszönjük, a komoly névtelen feljelentéseket is szívesen fogadjuk.

Néha Béla alfőtörzszászlós
körzeti megbízhatatlan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése