2021. július 4., vasárnap

Halállóval

A Death by Horse egy viszonylag nem régi zenekar, 2016 óta próbálkoznak, úgyhogy leginkább online terjesztik magukat sokszorosítva, és pont az a kifinomult kamarazenét játsszák, ami annyira illik egy esti könyvtárszobába, a kandalló előtti esti üldögéléshez. Pipázgatva, kockás pléddel, you know, mint például ez is itt:


Kétségtelen, hogy Jahnának az énekesnőnek még dolgoznia kell kissé az igazán eszelős tekinteten és az epileptikus mozgáson, de hát az a Arrow De Wilde-nak, a Starcrawler énekesnőjének sem ment elsőre, hiába no, a minőségi kamarazenéhez idő és kitartás kell, míg a művészi mondanivaló tartalma egybeforr az adekvát formával. Már csak a katarzis miatt is, ami ugye az esztétikum végső célja és értelme. Mint például itt is:


De ettől még nem kell elkenődni, a művészi fejlődés útjai beláthatatlanok, ha a Royal Albert Hall nem is fog összejönni lóhalálában, de pl. Norwodban ismertem egy Royal Albert nevű kocsmát, ott már biztos sikert aratanának, főleg zárás után. 
(És igen, én persze bírom a ezeket a zenéket, különben nem venném a fárasztó erőt, hogy ideszúrogassam őket, én ide kérem szar zenét még nem linkeltem be.)

For example:


Na ugye...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése