2021. július 14., szerda

Komcsi ripacs

Jackie Chan azt tervezi, hogy belép a Kínai Kommunista Pártba. Hát, szegény hongkongiaknak más  sem hiányzott már,, csak hogy az egyik fő exportcikknek számító ripacsuk beálljon az ottani fura diktatúra mögé. És ekkor nem tud nem szembe jutni, hogy egy másik verekedős-filmes ripacs, a Steven Seagal mg mostanában már szerb állampolgár is, sőt nagy támogatója Putyinnak és Lukasenlával parolázik. 
Mondjuk jó filmeket sosem csinált, mert színésznek teljesen alkalmatlan (a mozivásznon karatélyozás az nem színészet, miként a kungfuzás sem az), és így idősebb korára már leginkább csak testzsír-százalékban meg hajfestékben utazik, és sosem volt esélyes a Nobel-díjra.

De Csen nevű dzseki az még nála is furább eset mert ő kíniként ment Amerikába,de nem igazán jött be neki az a fene nagy szabadság, most, a KKP 100-ik évfordulóján is olyanokat mondott, hogy, a kínaikat irányítani kell, különben még mindenki azt csinál,amit akar. az meg hova vezet,

Úgy tűnik, az úgynevezett akciósztárok hatvanas éveik második felére teljesen meghülyülnek, biztos mert sokat ütötték a fejüket, mint egyes profi bokszolóknak, vagy simán csak nem lehet büntetlenül végigverekedni egy életet, mert egy idő után kezdik azt gondolni, hogy az élet jelentős kérdéseire az erőszak a megoldás, az meg a diktatúráknak nagyon megy.
Valójában csoda, hogy pl. Schwarzenegger normális maradt, még akkor is ha republikánus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése