2018. május 15., kedd

Kolorglobál

Úgy találom, nincs is globális felmelegedés. Illetve lehet hogy volt, de már elmúlt. A múlt hónapban például biztosan volt globális felmelegedés, legalább is felénk, mert rohadt meleg volt gyakran, sőt május elején is. Most viszont szinte fáztam napközben, néha meg tényleg, azaz szó sincs felmelegedésről, már legalább két napja.

Hogy globálisan mi a helyzet, azt nem tudom, gondolom az északi meg a déli sarkon elég hideg van most is (a keletei meg a nyugati sarkokról nem hallottam semmit, de biztos ott is hasonló a helyzet, pingvinekkel meg jeges hódokkal), sőt Ausztráliában meg Brazíliában egyenesen közeleg a tél, amit mindennek gondolhatunk, de felmelegedésnek semmiképp.

Amúgy gyanús, hogy nem csak felmelegedés nincs globálisan,de gyakorlatilag semmi, a föld glóbusztekéje elég nagy ahhoz, hogy ne legyen mindenhol ugyanaz.  Ez még akkor sem menne, ha a Föld tényleg lapos lenne, de hát tudjuk, hogy nem az, mert akkor a nagyon nagy olajfúrótornyok átesnének rajta, de legalább is kilógna a végük. (Azt meg ne mondja egy laposföld-hívő sem, hogy de ez a cucc sok száz, esetleg sok ezer kilométer vastag, mert pont ők ábrázolják lapostányérnak, vastag káddugó, vagy fura henger helyett, szóval a mélyfúrások kilukasztanák a Földet, a lyukon bejönne az űr, ami még a globális felmelegedésnél is kevésbé hiányzik a bárkiknek.)

A Föld gömbölyű (a kisbetűs föld nem, az nyirkos, morzsalékos és hangyák vannak benne, meg traktorok rajta), és majdnem mindenhol másféle idő jár (néha ás), globális jelenségnek legfeljebb a Lyme-kór, a szappanoperák és az emberi hülyeség tekinthetők, de egyiktől sem esik több vagy kevesebb eső, vagy változik meg a relatív páratartalom.
Eddig legalább is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése