2019. május 16., csütörtök

A házmester No. 1.

A kövérlászlói értelemben vett házmester, izé.. házelnök olyat bírt szólni az ő nádfedeles bajsza alól, hogy a házasodni akaró, esetleg gyerekre vágyó meleg párok olyanok mint a pedofilek, nyilván csak eszköznek kell nekik a gyerek, a tuggyukmire. Hát igen, a fideszkádéenpés logika szeint, az komoly, népben nemzetben gondolkodó buzik (nem, ők nem melegeznek, mert egyfelől pokolba a píszível, másfelől meg a meleg az egy pozitív szó, nem alkalmas holi mocskos buzikra) pontosan tudják, ők nem egyenrangúak. Mert az egyenrangú az szekszuálisan hetero, képzettségét tekintve olajos bakancsú jómunkásember, izlésében pedig pálinkás-mulatós, aki szereti a focit főleg.

Vagyis a rendes homokos az kussol, nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak, ha Nobel-díjat kapna azt szerényen visszautasítja, hogy ugyan már, én csak egy szánalmas fartúró vagyok, plusz feka is, még biztos találnak valami rendes fehér, keresztény biokémikust, akire az asszony főz otthon, meg a három gyerekkel táncolják körbe a karácsonyfát. (Miközben a talpuk összeér, ha valakinek megvan még ez az asszociáció.)

Na de az, hogy kövérlászló baromságokat beszél, abban nincs semmi különös, hogy aljas szemét baromságokat beszél, abban sem, hisz ő a fidesz nevű közhatalmi vállalkozás egyes számú tagkönyvének tulajdonosa. Egy olyan cégben, ahol a bayerzsolt az ötös tagkönyv, szóval képzeljük el, mennyivel komolyabb dolgkat mondhatna, és mennyivel durvább stílusban, ha kormányzati ordibátor lenne, és nem házmester-elnök, amit felénk viccesen "közjogi méltóságnak" csúfolnak.
Kövér elvtárs méltósága a nullához konvergál, vannak nála szalonképesebb neonácik szerte Európában, de azért osztja az észt, pontosabban épp azért. A wannabe diktátorok, zsebmussolinik és lelkileg kimirszenek mindig szeretik osztani az észt, hisz ők az út, az igazság meg az a harmadik, ami sosem jut eszükbe.

És mindig kell nekik valami csoport, amit gyűlölni lehet, legalább is belülről, de akikről kífelé is elmondható, miért is érdemesek a megvetésre. A migránsozás lasssan kifullad , na ja, senki nem akar pont hozzánk jönni, migránsok nélkül meg nehéz, a hajléktalan-téma nemigen jött be, az ő helyzetükbe még a genetikailag empátia-képtelenek is bele tudják élni magukat, Soros messze van, de a buzizás mindig bejöhet. A cigányozás is, de azt átengedték a a jobbikból kivált protonáciknak, úgyhogy marad két opció: lehet buzizni vagy tagadni a klímaváltozást (mint a német AfD), nos ők az előbbit választották. Felkészülnek a fogyatékosok, az elváltak és a vegánok. (Elvégre rendes magyar ember, mint a rezsidisznó, az szalonnával eszi a kolbászos pacalt.)

Kíváncsilennék, mit dobna össze a méltóságos úr laposföld-elmélettel, a chemtrail-el vagy az oltáselleneséggel kapcsolatban. Vannak tippjeim, ezekben a témákban hogy kell szakszerűen náculni, de egy szakértő mindig jól jön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése