2019. május 18., szombat

Süt, főz, centrifugál

Ma végre aszonták, hogy kisütött  a nap, legalább. De mit? Mert krumplit vagy rántott sajtot azt nem sütött, csak úgy magában sütötte a semmit, de azt meg minek. Igen,mondják, hogy sütötte a növényeket, amik pont ettől zöldek, de nagy ügy, legfeljebb kékek lennének, ha csak a hold sütné őket. És hát miféle sütés az, hogy a növények még csak nem is melegek, a palacsintatésztát is tök hiába raktam ki a napra, nem sült meg egyáltalán.

Szóval az én elméletem azt hiszem, hogy a  Nap igazából nem gázból van. Mert a gáz az tud sütni, itt a konyhában is csinálja az ilyet, de akkor kék a tüze, míg a nap sárga, tehát nem gázból van, csak meg van hazudva az egész. Valószínűleg rézból építették, réges rég egy messzi-messzi galaxisban, aztán idevontatták, vagy a mi galaxisunkat tolták rá, ezt így utólag már nehéz belekövetkeztetni.

De majdnem biztos, hgy a Halál Csillaggal vontatták ide, ami most a Hold, csak nehéz felismerni,mert nagyon régi, és ettől elég vízköves. Úgyhogy kőnek látszik, pedig űrállomás, ott van az irányító központ, ahonnan minden reggel felkapcsolják a Napot, este meg le, a horizont alá. És persze nem csak hogy jártak emberek a Holdon, de most vannak rajta benne, hisz ma esete is lekapcsolta valaki a Napot, az  meg nem mehet csak úgy automatikusan, legalább valakinek felül kell ügyelnie.

Amúgy az évszakokat is onnan kapcsolgatják, különben nem lenne tél, és ha olyan van mint a héten, hogy esik meg tíz fok, az azért lehet, mert beszívott az ügyeletes, és "ősz" állásban felejtette a kapcsolót, pedig csak hülyülésből tette oda az állásba egy kicsit. Ez van, nem a globális klímafelmelegedés, ahogy azt a sok amerikai náci hazafi is mondja mindig.
A Nap ugye akkor egy nagy lámpa, eleve nem tud túl sokat melegíteni, mert ez nagyon modern lámpa, az energia a mi jön belőle az nem főleg hő, hanem fény, úgyhogy a Földet belülről kell fűteni a lávával. De az meg nem csinál felmelegedést, csak ha kitör, de akkor is csak ott.

Vagyisa Föld vagy lapos vagy nem, de a lényeg hogy felülről világítanak ránk a zűrlények, a Tervezők, akik jót röhögnek amikor mindenféle papok fura nyelven kántálnak furcsa épületekeben a néniknek, mert nekik az vallás, de nekik meg csak vicces buli, hogy kapcsolgatnak. Meg ezért kapják a galaktikus kreditet.
És ezek tények, bárki ellenőrizheti az internetes világhálón, a Sztárvórzok Háborúja meg egyéb dokumentumfilmekből, csak a "tudósok" hazudnak mindig, mert annál rosszab a tényeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése