2019. május 4., szombat

Támogassuk a megállítását

Az idei hónapban lesznek az Európai Juniós Választás, ami nagyon fontos, mert Elnökiniszter Urnak az a terve hogy megálíccsa a migráció bevándorlását a határon, főleg kerítéssel meg szakállas olaszokkal, akikkel szövetkezik.
Nekünk meg támogatnunk kel őtet, különben elárasztaanak bennünket a migráncsok, hogy megerőszakolják fehér keresztény kultúránk nőit, és ezzel elvegyék a munkánk, mert az erőszakolás  mifelénk férfimunka, nem ilyen arab négereknek való.

Aszonta valamelyik főkormányzati helyettes alálamtittkár, hogy ezek a migráncsok kalifátust akarnak, ami nem tudom hogy pont mi, de annyit mondot róla, hogy akkor majd nem lehet disznót vágni meg pálinkát főzni (nem a disznóból, szilvából meg cukrozott krumpliból, de az kell a disznóhoz vágásilag), mert az arab négerek azt nem szereteik. És ha nálunk is muszlim iszlámok mondják majd meg a milehetet, akkor ezeknek lőttek, eg a nőknek kendőben kell majd vécére mennie, a plebános ur meg mehet kukoricát kapálni.

Na eztet mi nem szeretnénk, de csak akkor lesz nem ilyen, ha a Mini Szterelnök Viktorra szavazunk a támogatásunkkal, hogy gátat vessen ennek a megállításának, Európi Szinten. Mert ő olyan elszántan védi a kulturánkat, disznóval meg pálinkával, focival, hogy nagyon sokat kell neki repülnie magán géppel mindenfele, de az ellenzék meg lepatkányozza a stadionjait. Ezért nem lehet az ellenzékkre szavazni kell, mert ők nem állítanák meg a migráncsokat befele, hanem hívnák őket hozzánk, hogy jöjjenek, ők nem abban gondolkodnak hogy népben meg nemzetben magmaradásért, hanem hogy soros. A háttérben a soros a hatalom, ő mozgatja a ENSZET is bábozva, a Külügyyminiszter Ur, az a kakaduforma is megmonta, hogy aki brüsszelre szavaz az a soros bemigráló vándorait támogattya, és ezzel hazát árul.
Bár szerintem senki se nem veszi meg. Mert nem eladó!

Szóval ezért kell a kormányzó hatalmi kormánypártokra szavazni, mikor lesznek a Strasszburgi brüsszel-választások, valamikor ebben aaz idei hónapban, nemtom pont mikor, de még biztos pünkösdhétfő előtt. (Azért kell hogy előtte legyen, hogy a fényes győzelem után kiáradhasson a Semmilyenzsolt Valamilyenhelyettes Ur, aki anyira nem iszlám muszlim mohamedán, hogy a lelőtt szarvassokra is keresztet vet nekik.)
De majd úgyis bemondják a tévébe, mikor is kell pontosan menni a Viktorelnökre szavazni, mert hogy rá kell majd, azt már mongyák eg darb ideje, csak az a kérddés, hogy hova.
Mert ha Strasszburgba kell menni, hogy ugye ott lesz a szavazás, akkor bonyolultabb a dolog, arra most nincsen pénzem, akkor  kell buszt küldeni a kormánynak, nekem amúgy mindegy hogy a melyik puskásakadémija buszát, csak legyen benne hűtő rajta a sörnek.

De ha csak itt kell majd szavazni lehet helyben is, akkor csak szólni kell a Polgármester Tanácselnök Urnak, hogy nyugodtan dobja be a szavazólapívet, azt majd kitöltöm és leadom, ha megyek a kisboltba, a tanácsi hivatal úgyis ott van a kocsma mellett. Polgásmester Elnökur egyébként is rendes ember, és nagyon kormánypárti, hatvankettő  múlt pár éve, de még mindig ő a helyi Fidelitasz, mert ennyire komolyan veszi a falu meg az ország dolgait. Nehogy már valami fiatal, tapasztalatlan nyikhaj nyilatkozgathasson arról, mi az irányvonal, valami surmó, aki még párttitkár se volt régebben a nyolcvanas vagy hanyas években.

Tehát emberek: vagyis szavazzunk! A Főminiszter Viktorelnökre,  meg a pártjára ami a Fideszbájer-déenpé, vagy valami hasonló, én mindenképp megkeresem nekik a szavazólapíven az emblémájukat, ami ilyen rajzos dolog, ha valaki nem tud olyan szépen olvasva írni, mint én.
Ja, és abban a pártban szerintem nincs is néger, a többiről nem tudom, de biztos. Azokat meg meg kell állítani a támogatásunkkal nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése