2019. április 18., csütörtök

A nap képe

Még délelőtt jött szembe ez a khmm... illusztráció a 444-en. Mit mondjak, a Házel Nökúrról (akiről most eszemebe, hogy talán Hazel O'Connor rokona?) nehéz lenne ennél kifejezőbb képet készíteni. Pontosabban lehetne, mert igazán nem szarvasagancsot kellene hordania, hanem egy tulok tülkét, ettől persze a szimbolika még rohadt erős.

444.hu

És jelent meg eme remekmű annak kapcsán, hogy hősünk interjút adott egy lapnak, de azt nem linkelem ide, mert egyfelől a franc sem csinál nekik ingyenreklámot, a végén még azt hiszik, hogy újságírók. Pedig csak alákérdeznek egyre zakkantabb politikusoknak. Most például a minden eddiginél elborultabb Kövérház Elnöknek (no igen, van akinek Fehér Ház jut, nekünk meg ez itt), tartották oda a diktafont, és ő nem fékezte, de nem is hazudtolta meg magát.

Soros  migránskavánok törnek a komplett kereszténységre már megint, agyhullámokkal manipulálva a tudatát azoknak, akiknek még maradt, nyilván üzemkész lett a mentális fészbuk a háttérhatalom laborjában. Így már a gondolarainkba is beférkőző cuki macskák, virágba boruló fák és indoklatlanul kiposztolt szendvics- és sütifotók fogják aláásni a nyugati civilizációt.

Ez utóbbi persze nem igazán világos, hisz a háttérhatlom az a Soros, meg az EU, és egyikük sem igazán idiai vagy afrikai, a Hold sötét oldarálól már nem is beszélve. Az végképp nem világos ugyebár.
De H. Zelnökúrnál ez az az eset, amikor megpróbál megugrani egy logikai duplaszaltót, és pofára esek.
Még jó, hogy a szarvak épp nem voltak rajta. Mert azokra esni kellemetlen, plusz a Semjén elvtárs időnként pont ilyet viselőkre szeret lövölözni, helikopterről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése