2019. április 7., vasárnap

Haditudósok

Ha már - mint az előző posztban írtam -  a tét a létra, izé... a lét a tét, vagyis hogy jönnek a sokan migránsok illegálisan erőszakoskodva mindjárt, akkor a köztévének csúfolt pártközlönynek kutya kötelessége bemutatni, hogy is fenyegetik a keresztény civilizációt. Nagyon, effelől nincs kétség, de itt már nem holmi menekültekről meg illegális munkavállalókról van szó, hanem egyenesen a civilizációk összecsapásáról. Ezért hát a pártköztévé napok óta tudósít a Szaloniki mellett sátrazó kábé kétszáz menekültről, akiket szimplán csak  "migránskaraván" néven emleget, és naponta többször jelentekezik be  stábjuk onnan élőben, a folyamatos bréking nyúz jegyében.

És a fideszes szekta hívei nyilván be szopják ahogy kell, hisz amit a tévesen köztévének nevezett izé közöl, az nem egyszerűen hír, az a kinyilatkoztatás a legfelsőbb köröktől, iránymutatás hogy mit is kell gondolni  világról.  A tények bekaphatják, esélyük sincs a tőrőlmetszett dogmtikával szemben, Góg és Demagóg fiai ők.

Úgyhogy az álhírtévévé alakított M1 gyakorlatilág átállt az élő haditudosítás műfajára, ahogy a 444 fogalmaz. Ilyen reggeli élő bejelentkezésssel például, hogy: "Éjszaka viszonylagos nyugalom volt, de most úgy tűnik, hogy újra talpon vannak és valamire készülnek."
Hát ez tényleg példátlan, a meddigtűrjükmég minősített esete. Nem elég hogy ezek mocskos migránkaaravánosok éjszaka alsznak és nyilván csak azért viszonylagos a nyugalom, mert néhány elfajzott prosztatájú potenciális terrorista hajnali fél kettőkor is kimegy hugyozni, de reggel meg újra talpon vannak. Mer' ezek ilyenek, fel merészlnek kelni reggel, a helyett hogy megfulladnának álmukban vagy rájuk esne egy meteorit az isteni igazságszolgáltatás jegyében, aztán meg készülnek valamire. Mosakdodnak, reggeliznek, fogat mosnak, ilyesmiért itthon már rég elvitte voln őket a TEK kommandója. Hiszeen a terroristák is mit szoktak csinálni a merényleetek reggelén? Igen, mosakodnak, felöltöznek, reggeliznek, aztán indulnak öldökölni, szóval az ilyesmi eleve gyanús. Hisz ha nem készülnének semmire, csak szeretnének tovább heverészni a sátraikban, akkor mire fel ez a nagy készülődés? Na ugye!

A párttévé munkatársai azonban résen vannak, ők tudják azt is amit nem tudnak, és hihetetlen szakmai bravúrral képesek máris haditudósításokat adni, pláne ha a menekültmigránsok kicsit huzakodnak is a rendőrökkel. Az már kérem a harmadik világháború, amiről ugyan azt hittük, hogy atomfegyverekkel fogják vívni, de inkább kövekkel meg botokkal (pedig azzal a negyediket kellene, az atomháború után), opcionálisan könnygázzal.

És a haditudósításokból azért nem maradhat ki a kötelező kormányzati panelek egyike sem, azért utalgatni kell rá, hogy általuk 150 fősre becsült "karaván" (ami persze nem maga az inváziós sereg, csak egy előretolt helyőrség) kinek érdekében is csinálja ott Szalonna Niki mellett a balhés sátrazást. Hiszen az összeesküvés nyilvánvaló, ez abból is látszik, hogy a sátras karavánerek (vagy hogy hívják azt, aki karavánol migránsilag) egymás között valami érthetetlen nyelven beszélnek, nyilván hogy a mások ne értsék meg jól. Pedig beszélhetnének mondjuk magyarul is, már csak párttévés haditudósító kedvéért, hisz ártunk és ormányunk szerint tudnak magyarul. Mert mi másért plakátolták volna tele az országot pár éve a "Ha Magyarországra jössz..." kezdetű, magyar nyelvű plakátokkal? 
Akkor ugye ilyneket üzentek az akori karavánereknek, hogy nem vehetik el magyarok munkáját, de tiszteletben kell tarataniuk a kultúránkat, pedig a mások munkájánk elvétele a kutúránk része, miként az is hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. De ez persze csak liberálbolsevik propaganda, öngyűlölő magyartalanok rosszindulatú áskálódása.
A tudjuk kik érdekében, akik a hanyatló Nyugaton irigykednek  mi fantasztikus eredményeinkre. (Nálunk jobban csak  Észak-Koreát valamint az Üzbeg- Türk és Egyébisztánokat irigylik, de a bomlasztást nálunk kell kezdeni, ha már mi akarunk lenni a Kelet legnyugatibb védőbástyája, igazi félázsiai lendülettel.)

Előnézet
nemtomhonnan (a 444.hu kommentszekciójából)

Mert nálunk Mifelénkben remekül mennek a dolgok, sokezer órásplakát bizonyítja, hogy jajj de csodásan kormányoz az orbánfő, egyre szebbek, okosabbak és gazdagabbak vagyunk, csak plakátok meg szögesdrót kérdése az egész. A plakátkampány jobban teljesít!

Előnézet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése