2019. április 30., kedd

Színes-szagos-szakadozós

A Durex vísszahív egy adag óvszert, amelyekről kiderült, hogy a szavatossági idő vége felé már nem teljesítenek százszázalékosan. Illetve annál kevésbé teljesíteenek, minél inkább száz százalékot közelíti a használójuk, tehát egy afféle vizeslufi-támadáshoz még jók lehetnek, de dugáshoz csak akkor, ha a szexet egyúttal szerencsejátéknak is szeretnék használni a júzerek.

Arról mondjuk nem szólt a hír, hogy csak orogonál csomagolásban veszik-e vissza az adott gyári számú cuccokat, vagy használtan is, illetve hogy az utóbbi esetben a Durex fizet-e gyerektartást, babaruhát, biciklit, tabletet és egyetemi tandíjat is, vagy csak az óvszer árát. Mert abból nehéz felneveli egy (két-há) gyereket, és Josie meg Russel nem véletlenül gumival szexelt  a lakókocsiparki rezidenciájukban, talán még nem akarnak gyereket. Vagy nem pont most, pnt oda.
Azt azért megnézném, hogyan zajlana a használt óvszerekkel kapcsolatos reklamációk ügyintézése, és hogyan bizonyíthatnák a csalódott vásárlók, hogy pont ők használták, és pont arra.

Szóval valószínű, hogy a használt darabokkal inább nem foglalkoznak, már csak azért sem, mert veszélyes precedenseket teremthetne egy ilyen eset. Visszavihetnénk a tegnap fogyasztott pacalkonzervet (ne is gondoljunk bele, milyen formában), hogy mégis csak megy a hasunk tőle, a bonbont, hogy csak a negyedik emeletig kúrta fel a vércukrunkat, pedig a svájci minőségtől minimum a hatodikat várnánk, vagy a pár zoknit, hogy kényelmesnek ugyan kényelmes, de csupa szösz lesz belülről a cipőnk, és nem az esztétikus módon.

A biztos persze az lenne, ha egyáltalán nem adnának el több óvszert, így nem kell visszavenni a kevésbé ütésálló darabokat. Gyártsanak mondjuk cumikat, az egyévesek a legritkábban reklamálnak a minőségi hibákért, vagy gumicukrot, annál úgyis előny, ha sokféle színű, automatikusan feltételezzük róluk, hogy legalább ennyiféle az ízük is.És ha ragaszkodnak a szekszuális tematikához, az is megoldható:

Képtalálat a következőre: „gumicukor”
maciamalnasban.hu

Egy óvszernél meg úgyis mindegy az íz (gondolom jobb esetben) úgyhogy nem kell arra gyúrni, mi több, a szín is, hisz attól, hogy valamely testrészünk zöld vagy lila, még nem tűnik sem nagyobbnak, sem harciasabbnak. (De talán gumicukorszerűbbnek?)
Legfeljebb betegesebbnek, ami viszont orvosért kiált.

Képtalálat a következőre: „color condoms”
www.gettyimages.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése