2019. április 18., csütörtök

Interdínók

Most már van rendes adapterem, belevillámlik a konnektori áram azon át a gépbe. Mert a modern technika ilyen, kell nekem a laptop meg minden egyéb kütyü, úgyhogy megérdemeltem a kihalást, pedig nem islógok minden nap a fészbukon.
De az Armageddon még mindig csak egy film. Pedig 2014-ben Pápua-Új Guenába csapódott egy meteorit, amiról most azt feltételezik, hogy esetleg egy másik naprendszerből érkezhetett, de ez nem sokat számít, nem sokakat érdekelhet. Na jó, mondjuk az asztrofizikusokat, de közülük legfeljebb Rajesht ismeri a többség, az Agymenőkből, de őt sem közelről.

Egy ilyen meteoritnál nem az számít, honnan jött, hanem hogy mekkora pusztítást tud végezni, az már csak bónusz lenne ha az élet csíráját is hordozná egy ilyen, háha valakik pár millió év múltán újrakezdhetnék ezen a szánalmas bolygón.
Mert az emberiség leszerepelt, ennyi ostobasággal, erőszakosságal és környezetszennyezéssel csak idő kérdése, hogy mikor éljük fel a Földet, vagy öljük meg egymást, amelyik előbb sikerül.

És tudom, mindig vannak szent kivételek, csak valahogy a teszkóban sosem őket láttom szembejönni. Úgyhogy jöhet a meteorit, csak szóljon előre, hogy én elkerülhessem a környékét. Hiszen ha a dínókból lettek a mai hüllők és madarak, akkor az ő egy részük is meg kellett hogy ússza a kihalást.

Képtalálat a következőre: „dínók bélyegen”
belyegter.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése