2019. április 11., csütörtök

Rakk.És roll.

"Nekem feltett szándékom, hogy visszahozom a rock and rollt a politikába, és hogy ha ehhez néhány politikust, meg néhány közvéleménykutatót, meg néhány újságírót el kell küldenem a kurva anyjába, hát el fogom."
(Puzsér Róbert)

A betegség az betegség, nem mozoghatok, kaját is telefonon rendeltem, még szerencse hogy benne van a lábamban a bugi (meg a vérrög), az interneten meg minden nagyon rakkendroll, csak jól kell válogatni a tartalomból belőle.


És a zinternet arra is kell, hogy ne legyek végletesen magányos, tényleg csak 8-10 ismerőst kell zaklatni a messengeren, hogy valaki föl is vegye, én meg nézek hülyén (mert nem is számítok rá), és az meg nem megy, hogy ne próbáljak valami értelmeset, netán érvényeset mondani.
Rá kell ébrednem, hogy ki a fenét érdekel egyáltalán, mi a frász is van velem? Nem túl sokakat, de ők legább nem veszik fel a "telefont", magam meg csak beszélgetésre vagyok alkalmas, ám a barátaim főleg elfoglaltak, dolgoznak meg családanyák (tényleg, a barátaim nagy részben lányok, de ez így van már harmincsok éve), úgyhogy Marisnak, Orsinak, Adriennek, Ildinek ez úton is köszi, hogy legalább szántak rám időt.

És akkor rakendroll:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése