2021. augusztus 6., péntek

A mindennapi gengszter és a Nyugat alkonya

Tucker Carlson szélsőtrumpista amerikai tévés seggfej (a méltán lenézett Fox News milliomos műsorvezetője és önjelölt véleményvezére) egy hétig Budapestről nyomja a napi propagandaműsorát, bár az erről szóló tudósítások szerint főleg a felcsúti döbrögivel lóg. Meg interjúzik, nem hagyva kihalni a személyi kultusszal ötvözött politikai abszurd műfaját.

Aktuális alákérdezős (már amikor kérdezett egyáltalán) interjúja példaértékű abból a szempontból, hogyan nem szabad közéleti sajtót csinálni. Bár röhögni azt kétségtelenül lehet rajta. Például mikor a pártvezér és kancellár olyanokat mond, hogy Magyarország a mindennapi élet szintjén megelőzte a nyugat-európai országokat, és hamarosan majd tömegesen jönnek a svédek meg a németek, hogy nálunk lehessenek bevándorlók.
Egyébként lehet hogy igaza van, megelőztük Nyugat-Európát, igaz, azt nem tette hozzá, milyen irányban. Ha úgy értette, hogy ma már az EU-ban nálunk a legszarabb élni, akkor abban van valami, ha kétségtelenül erős kijelentés is. Úgyhogy nemsoká majd az összes nyugati mazochista hozzánk akar majd migrálni, csak az ottani szadisták - kéjes mosollyal arcukon - nem engedik ide őket. (Mint a klasszikus viccben a mazochista a szadistának: - Üss meg jó erősen! - Neeem...)

És a belinkelt cikkben kiemelt másik erős állítás, hogy mikor Biden a kampányban közvetetten legengszterezte V. Iktort, akkor azzal minden magyart megsértett. Pedig engem például nem, szerintem az egész fideszkádéenpés NER-es bizniszben van valami alapvetően maffiaszerű.
Tehát most vagy az van hogy én nem vagyok magyar, vagy hogy ez a kijelentés úgy baromság ahogy van. Amúgy hézagmentesen illeszkedik a kormány és a kormányhitű sajtó kommunikációjához, miszerint ha valaki (például a megszemélyesített Brüsszel) a kormányt bírálja, az Magyarország elleni támadás. Hát egy faszt!

A kormány és annak wannabe diktátor vezetője nem egyenlő az országgal, bár ők szeretnek így beszélni magukról, és attól tartok, így is gondolkodnak. De szerencsére itt még nem tartunk, és remélhetőleg soha nem is fogunk. A népben-nemzetben gondolkodó, politiko-keresztény konzervatív kalifátus rémálma nem fog megvalósulni. Itt nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése