2021. augusztus 20., péntek

Helló, Sztéria!

Egészen fél órával ezelőttig azt hittem, hogy a nap híre a kínosan szánalmas felvonulás lesz a Gurlulmadárral (copyright by Tóta W.), de akkor olvastam az országtorta kompetisön győzteseiről, és majdnem félrenyeltem a barackos nektarint.
Az új kenyér mellett gusztus huszadika egy ideje már az éves országtorta napja is, a győztes mondjuk nem érdekel, cukorbeteg vagyok, de van egy olyan kategória is, hogy az ország cukormentes tortája, és annak a győztese, háát...

A Beszterce rózsája nevű kreációt ugyanis a tápiószecsői Hisztéria Cukrászda gasztro-élcsapata alkotta meg. Nyilván szoros együttműködésben a sülysápi Idegösszeomlás Pékséggel, hajszállal előzve csak meg az ököritófülpösi Fejlődési Rendellenesség Cafét.
De tényleg, most képzeljük el, hogy az ember nem Tápiószecsőn, hanem mondjuk a Vas megyei Pornóapátiban nyit cukrászdát, ott milyen remekül meghökkentő és tájjellegű neveken lehetne gondolkodni.
De tényleg, hogy jut eszébe valakinek, hogy a cukrászdát Hisztériának nevezzen el? Lehet hogy a tulaj rajongó, esetleg szintén zenész? De ha bírja a punkbandákat, még jobb lett volna, hogy Üveges Csirkeszemek Cukrászda...
(Ja, a cím meg ugye hülye szóvicc, elvégre a Hello helyett mondhatnánk azt is, hogy Hi!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése