2021. augusztus 22., vasárnap

Vasárnap reggeli szombat este

Az origó egykor tényleg mértékadó hírportál volt, de ugyebár rég nem az. Így aztán a gyurcsányozás-karácsonyozás, brüsszeles sorosozásba forgatva a napi ügymenet része, miiként a celebhírek is, ahol focisták és csöcsök váltják egymást, meglehetősen monoton ritmusban. Nem kellene meglepődnöm az utóbbin, többször is emlegettem már, de valahogy még mindig fejbe ver, mikor arra tévedek. (Ez van, a gasztro- meg az F1-es rovatuk az jó, csak azokhoz Soroson és kivillanó csöcsökön keresztül vezet az út, még szerencse, hogy nem Soros csöcsein át.)

Csak a tanulság és a jegyzőkönyv kedvéért, tegnap este a következő címek mind címlapon voltak, persze nem azért, mert szombat volt, tetszőleges napon össze lehet szedni ennyi hasonló tematikájú, címlap felsőt érő "cikket":

Vadítóan szexi képpel lepte meg a rajongóit a hatalmas mellű focidrukker - fotó
Nagy Réka kigombolt nadrágban, apró bikiniben pózol a parton - kép
Szinte semmit nem takar a bikini Kocsis Alexandra formás melleiből - kép Újabb szexi képpel rukkolt elő.
Metzker Viki merész címlapfotón markolássza hatalmas melleit - kép
Zimány Linda egy budapesti trolibuszon mutatta meg hosszú meztelen combjait - kép
Lukovics Tamara szexi bikinis teste garantáltan felforrósítja a napot - galéria
Köllő Babett mély dekoltázsában egy tetoválás is feltűnt - kép
Merészebb ruhában aligha mehetett volna bulizni a modell - fotók

TÓTH ANDI ÁLLBA RÚGTA AZ ÚJ PARTNERÉT

A fenti címeken egy karakternyit nem változtattam, színtiszta kopipészt az egész, még az is hogy az utolsó, girl power jellegű hírt tényleg csupa nagybetűvel kiabálták fel a névtelen szerzők a netre.
Az mondjuk érdekes, hogy a fentebb emlegetett elvtársnők egyikéről sem sejtem, hogy ki a frász lehet, pedig a bulvár az elvileg olyan, hogy csak úgy lehet kitérni előle, ha az ember szerzetesnek vagy erdei remetének áll, amik rám nem igazán jellemzőek. Szóval a hölgyek feltehetően a bulvár trash-vonalát erősítik, és arról híresek, hogy arról híresek, hogy írnak róluk.
Vagy (és ez a másik lehetőség) olyannyira a magaskultúrához tartoznak, hogy odáig én már fel se látok. Ki tudhassa...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése