2021. augusztus 31., kedd

Az alkalmatlanok diadala

A parraghlászlói értelemben vett iparkamarai elnök, valami tanévnyitón azt bírta kinyögni magából, hogy ő speciel nem szeretné, ha tesiórán az ő kilenc éves gyerekét egy meleg tanár segítse fel a kötélre. (Itt szerintem a kötélmászásra gondolt, nem az akasztásra, de azért látszik, hogy a pasi nem a megyar nyelv bajnoka.) Viszont mit is jelent ez a mondat? Nagyjából ezeket:

1. Parragh nertárs szerint a homoszexuálisok kéjvágyó állatok mind, nekik mindig csak a szexen jár az eszük.
2. Ráadásul pedofilok, mert kilenc éves gyerekekre mozdulnának rá, nyilvánosan.
3. Ugyanakkor tesitanár csak férfi lehet, hisz egy leszbikus tanárnőtől miért is féltené a fiát?
4. Viszont egy heteroszexuális férfi tanár akkor a kilencéves kislányokat ne segítse fel a kötélre.
5. Kivéve ha meleg, mert ő akkor a lányra nem mozdulna rá.
6. A tesitanároknál ez azért merülhet föl, mert köztük nyilván felülreprezentáltak a pedofilok, ezt parragh biztos onnan tudja, hogy hosszan és alaposan kutatta a témát, vagy:
7. Parragh egy hülye, gondolkodni csak vásár- és ünnepnapokon szokott, de csak mert olyankor olyan országos jelentőségű kérdésekben kell döntenie, hogy nokedlivel kéri-e a pörköltet. Pörköltöt...

De hát ez van, ha a mindenféle országos hatáskörű szervezetek vezetőit maga Kontraszelekció bácsi választja ki, akinek meg nincs túl jó ízlése, de legalább biztos nem meleg. Sajnos. Így aztán nem a kötélre segíti föl az efféléket, hanem elnöki meg vezérigazgatói posztokra, álomfizetéssel, az se baj ha utána hülyét csinálnak magukból, legalább nagyobb lesz a függésük. Persze nem a kötélen, hanem Ártunk és Ormányunk szeretett vezetőitől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése