2023. március 24., péntek

Cancel? Culture!

Törölte a YouTube a Prosti Srácok csatornáját, de tokkal-vonóval, és nem is először. De a valamiért (egyébként tévesen) magukat újságírónak tekintő alakok, akik persze rég nem srácok, hanem jobbára szomorúan középkorúsodó orbanoid szövegipari betanított munkások, szóval ők még mindig nem értik, hogy az álhírek és csúsztatások mentén elkövetett kényszeres kurvaanyázás, az ide vezet. Ameddig a primitív és rém sértő, trágár vicceskedést tekintik a polgári-keresztény-konzervatív forradalmiság (az milyen lehet amúgy?) hovatovábbjának, addig rendszeresen ki lesznek baszva közösségi platformokról, ahol azért vannak betartandó elvek is.

És most, hogy épp harmadszor törlik a csatornájukat, egyikük épp a fészbukon küldi el a jutyúbot a kurva anyjába, nyilván arra számít a félagyú, hogy a jutyúb egyszer csak a fejéhez kap, hogy jé tényleg, a kurva anyámat! A jutyúb közismerten már csak ilyen, egy-egy vaskos sértéstől rendszerint megvilágosodik, alázatosan elnézést kér, és átutal egy kisebb Ferrarit a jeles, népben-nemzetben gondolkodó szerzőknek, fájdalomdíj gyanánt. Már csak azt kéne tudni, hogy ki most a jutyúb, hol lakik, hova kell küldeni neki a használt vécépapírt ízléses borítékban, amolyan polgári módon.

Persze lehet mondani, hogy a már nem srácok csak kiszolgálják a közönségüket, hisz van e lángoktól ölelt geopolitikai realitásban egy nagy adag, szellemileg jelentősen leárnyékolt figura, aki pont a prosti srácok stílusára vevő. Akinek ez sekélyes hangemberkedés maga a bátor, férfias kiállás. Csak egy jellemző komment a fentebb linkelt mandiner-posztból, egy nyilván rajongótól: „Baszd meg a qurwa anyád te libnáci szardarab. Takarodj vissza a gazdád szaros seggébe, te libnáci végbélféreg.“ Csak mert valaki azt merte írni, hogy az orbanoid androidok esetleg nem indokolatlanul lettek törölve, sokat és mélyre menve dolgoztak ők ezen.

Szóval a fene sem sajnálja ezeket a nagyképű, agresszív senkiket, és bár nagyon nem keresztényi a mondás, de a legszebb öröm néha tényleg a káröröm. Még jó hogy nem vagyok keresztény, pláne ha a prosti srácok annak definiálják magukat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése