2023. március 30., csütörtök

Levelező társtalanság

Nem Kedves Tisztelt Cím!

Te egy akkora országos nagy türhő vagy, hogy azt se tudom, az mit jelent. De fel vagyok indulva, mert elszakadtak nálam a kötél idegeim, mióta a falat fúrod naphosszat felettem vagy mellettem, tudja fene, a vasbeton az úgy vezeti a hangot, hogy  szomszéd lakótelepen is hallani. Komolyan, ennél már az is jobb, mikor éjjel kettőkor szirénáznak a tüzet oltani induló mentők, vagy Slendriánék fenyegetik egymást családon belüli erőszakkal üvöltve, valamint a lépcsőházban az ajtóm előtt. Abban van tartalom, műsor, sóelem, de a falfúrás simán csak szétbassza a maradék központi idegrendszerem, és belerondít a Cannibal Corpse koncertlemezének műélvezetébe. Jó, hát nem mindig lehet megkülönböztetni a basszusszólótól vagy a refréntől, de azok derék művészemberek Buffalóból (Nem York), nem érdemlik meg, hogy háztartási barkácsgépekkel belepiszkáljanak a műalkotás kompozíciójukba.
És egyáltalán, te hogyishívnak! Van még nálatok fal, vagy már csak lyuk, ennyi fúrás után? Szerintem az utóbbi, úgyhogy most szólok, ha kizárólag lyukból van a fal, az megnehezíti a magánéletet, és nem tartja túl stabilan a felettetek lévő két emeletet, szóval a fejetekre omolhatnak a Szerbhorváthék is. Ami engem nem zavarna, én az elsőn vagyok, de tartok tőle, hogy ha két emelet megindul lefelé, akkor viszi az összes alatta lévőt, nekem meg most se új lakásra nem futja, de egy fapados temetésre sincs pénzem. Pedig a sok fúrástól ez lesz, pont ébren voltam akkor szeptember tizenegyedikén, és láttam a tévében a Baló Györgytől, hogy ha a felhőkarcoló felső emeletei lefelé indulnak, akkor az egész összedől a picsába. Pedig az nem panelből volt lenni, mint ez itt, ráadásul több, mint negyven éve, miközben nagyjából ötvenre tervezték.
Szóval ez az állandó falfúrás kibaszott gázos, kulturálisan, mentálisan és biztonságtechnikai szempontból egyaránt! Ha fúrni akarsz te kretén, vegyél magadnak néhány beton falazóblokkot, furkáld azokat, valahol a város szélén, vagy keress más hobbit. Mittomén, gyűjts használt vécépapírt, aludj téli álmot, verd ki leszbikus pornóra, csinálj kovászosuborka-lekvárt vagy találd fel hetente az örökmozgót. Bármit, amit úgy csinálhatsz otthon a négy fal között, hogy nálam nem hallatszik, nem látszik, és nem mállik le tőle a tapéta.
És ez most csak egy baráti figyelmeztetés, ha nem értesz a szép szóból, legközelebb sokkal csúnyábban fogok nézni a lépcsőházban, amint rájövök, hogy te melyik vagy a sok idegen arc közül.
Addig is, ha nem írok, ne válaszolj!

Üdvözlettelenül: a szakállas fazon az elsőről (Van basszusgitárom, és nem félek használni!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése