2016. március 6., vasárnap

Demográfia másképp

Olvasom az Index tudósításában, hogy megrendezték a III. Nemzeti Népesedési Konferenciát. Ez idáig még nem hangzik rémesen, bár gyanús, hogy a népesedési helyzet nem konferenciáktól szokott változni. (Sőt mint korábbi tudományos mókus azt sejtem, egy konferenciától igazából semmi sem változhat túl sokat, bár a svédasztal mindig vonzó, és néha Unicum is jár hozzá.)

Ez a konferencia azonban több szempontból is érdekes. Először is hogy egyértelműen jobbikos bűz lengi körül, ezt onnan lehet tudni hogy egy jobbikos főkopasz is hosszan szónokolt, aztán meg egy másik nemkopasz jobbikos értekezett arról, hogy a migráció hosszú távú célja a fehér faj kiirtása (és akkor még mindig van aki azt gondolja, hogy ezek nem neonácik, csak aranyos nemzeti nyuszifülek?), meg jött Nick Griffin a a number one brit főnáci, és nácult egy jót, de hát nem tud mást adni mi lényege.

És persze az egész helyszíne a „Hazatérés Temploma” nevű református irodaház volt (szocreál pártiroda stílus, Horthy-szoborral, csak hogy stílben maradjanak), ami a hazai szélsőjobb epicentruma minimum idősebb Hegedűs püspök rossz emlékű regnálása óta. Ma meg ott működik a fia (Rekesszétekkiőket Lóránt), meg annak jobbikos képviselő felesége, szóval valami régóta bűzlik a Szabadság téren. Én csak azt nem értem, de mondjuk lassan húsz éve, hogy egy Krisztus-követő (vagy magát annak definiáló) egyház hogy túri meg a nácikat, nem a hívek között (azzal  nem tehetne sokat), de a lelkészeknél? Szóval, amíg hagyják, a saját berkeikben a náculást, addig cseppet sem lehetnek hitelesek, és akkor még meg sem emlékeztünk Baloghember Miniszterúrról, aki szintén innen jött, és felcsúti ülepéig jutott, nagy hitbuzgalmában.


A népesedési konferencia meg nagyjából arra jutott, hogy több gyereket kell szülni. Fehér, magyar, keresztény gyereket persze, arab, néger. cigány az nem köll, ha csak ők maradnának inkább haljunk ki mind. Gratulálok innen is, ez a felismerés hiányzott már rég az emberiségnek, bár nekem lenne alternatív javaslatom. A népességfogyás úgy is megállítható, ha kevesebben halnak meg, sokan meg nem halnak meg egyáltalán. Én szívesen lennék a „Sose Halunk Meg” mozgalom emblematikus vezéralakja, az elsők egyike, akik tényleg nem halnak meg. Addig is szerveznék erről egy konferenciát (lesz svédasztal is!), a református egyház meg adhatna hozzá helyszínt (de Horthy-szobor menteset, ha kérhetném), ha a nácik elférnek, akkor azzal is megbékülhetnek, hogy elmarad a feltámadás egy rész, hisz ha nem halunk  meg, csak régebben meghaltaknak lesz rá szükségük, azaz csökken a kereslet szolgáltatásaik iránt. De a fehér faj ennyit megér, ugyebár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése