2016. március 17., csütörtök

Megint egy nap

Kezd tényleg tavasz lenni, lassan kivirágoznak a fák meg a bokrok, a levegőben balzsamos kutyaszarszag száll, a fákon meg boldogan üvöltenek a hülye madarak. Egyre később sötétedik, sőt reggel már majdnem világos van mire beérek a melóba, a sötétség csak a fejekben ül meg, de ott rendületlenül.

Nemsoká húsvét, de én nem veszek húst, nem vétek, csak színtelen piros tojásokat festek majd eszmei tartalommal, valamint nyulakra gondolok, és népszokásként meglocsolom a szobanövényeket. Közben várom a karácsonyt, hosszú méla lesben, és még mindig nem ejtek túszokat.

Változatlanul nem vagyok allergiás, jól alszom, bár álmomban terrorista migránsok lopják el épp a kultúrámat, de amíg nem erőszakolnak meg és  nem viszik el a kispárnám, tőlem azt csinálnak amit akarnak, de a cipőt azt vegyék le, délután porszívóztam.

Csokinyulak bámulnak agresszívan a boltban nagy fejes salátákat, de hiába, azok a szomszéd részlegen vanak és nem akarnak átjönni, a tavaszi kefír viszont pontosan olyan, mint a téli volt, pedig lehetne más is. A szomszéd borsókonzervje mindig zöldebb, de ennek is vége lesz egyszer, addig jár a borsó az útra míg el nem ütik.

A tavasz alkalmából egyre több, kizárólag keresztnévvel rendelkező ember ír nekem ímélt, kár hogy főleg fantasztikus befektetéseket, pénisznövelő csodaszert meg egzotikus utazásokat tukmálnak rám, pedig én hangversenyzongorára vágyom, pohártartóval.
Az offline postaládában csomó egyenlegértesítő meg elszámolás, ez sem szórakoztató, de legalább van közte olyan, amit ebben  formában csak ma, csak én, és nem még háromezer bosszankodó idegen. Tavasz van újra, kezdetnek nem rossz.
Levelet kaptam lájf!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése