2016. március 28., hétfő

Jönnek a hírek

Az Origo.hu-n  a „GP Hírek” rovatban jelent meg az a hír, hogy az egykori világbajnok Jack Brabham fia erőszakoskodott egy kislánnyal, és az illetékes bíróság bűnösnek is találta. Hogy ennek mi köze a versenyhírekhez, az nehezen magyarázható, de legalább van benne hülye reklám is: a szöveg közepén hatalmas betűkkel ott virít, hogy GRATULÁLUNK!, meg utána az, hogy kattintsak azonnal a nyereményért. Egy ilyen hírnél ez ugye a minimum, mindent a bevételért! Részemről szintén a gratuláció, már várom a "Szép volt fiúk!" reklámszlogent egy sorozatgyilkosról szóló cikk közepén.


A hülyén mutató  hirdetés persze véletlen egybeesés, de a hír elhelyezése már nem. Ráadásul nem is az elítél fickót említik benne (aki majdnem forma-1 pilóta lett, de aztán egy versenyen sem sikerült rajthoz állnia), hanem a tavalyelőtt elhunyt apját, nyilván mert ő volt a híresség.

Azt hiszem, ezzel az Origo eltévékettősödése befejezettnek tekinthető, a hírek is jobbára bulvárpletykákból, balesetekből meg „sporthírekből” állnak, a politika az meg csak külföldi, egy kis Mekel-ekézés, meg valami az amerikai előválasztásokról, bár ha lennének marslakók, valószínűleg az ő politikai villongásaikról írnának a legszívesebben. Csak minél messzebb tőlünk, nehogy valami kormánypárti gennyzsák besértődjön.

Én meg maradok az Indexnél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése