2016. március 30., szerda

Körkörös védelem

Már épp azt kezdtem hinni (vagy hittem kezdeni?), hogy semmi érdekes nem történt lángoktól ölelt kis hazánkban míg én túlóráztam, a  tanárok tanártüntettek a diákokkal, a felcsúti gázszerelő vett egy újabb megyét magának, a terrorfenyegetettség köszöni jól van, csak unatkozik, valamint feltalálták végre az okos-borosüveget (milliók sóhajtottak fel egyszerre: végre!), csak az okosbor nem hajlandó belemenni, mindig talál valami kifogást.

De aztán találtam ezt a remek cikket a nol.hu-n, s a haza fényre derült. Eddig folytonosan motoszkált bennem egy nehezen meghatározható érzés, hogy az illegális bemigránsok csak vándorolnak, vándorolnak,  engem meg lehet, hogy meg se véd senki ellenük. Nyilván ezért alszom oly rosszul egy ideje, miközben izmos, marcona katonákról álmodom sok szögesdróttal a háttérben, aztán izzadtan, a párnám meg egy játékkutya között ébredek. (Valamint arra, hogy az igazi kutya álmában fingik egy picit, de ő nem rosz szándékú, csak ilyen.) De ennek ezennel vége, már tudom, hogy hazánk határait hős katonák vagy rendőrök (tűzoltók, vasutasok?) védik, mit tudom én, egyenruha-egyenruha, én meg még sosem láttam mondjuk a postások vegyvédelmi felszerelését, szóval akár ők is lehetnek.


De az a kép, ahogy a derék hadfiak poroltóval védik a gyepűt az illegál terrorista megélhetési bevándorlóktól (akik olyanok, hogy itt akarnak megélni a terroristáskodásból, azaz elveszik a magyar terroristák munkáját, és pluszba meg arabok is, vagy hasonlók), már látom ahogy lefújják a szögesdróton átmászó tömegeket, akik Soros György nevével ajkukon, valamint a Háttérhatalom zászlajába és vérben forgó szemekbe öltözve készülnek egy tömeges passzív-agresszív merényletre. És ilyenkor elmúlik a szorongásom, kisimulnak vonásaim, és már csak azért izgulok, hogy leszopja-e végre VV Csöcsi BB Rikárdót a Farmon, mert bár nem tudom melyik csatornán is megy, de az interháló ez ügyben is több mint elég.

                                Forrás: Magyarország Kormánya / Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése