2016. szeptember 19., hétfő

A határz ára

Most volt pont egy éves a kerítés a déli határon, vagyis a határzár, őszintén csodálkozom, hogy máig nincs előtte aknamező, mert a kormány kommunikációjából ez következne. Meg a kínai nagy fal, de olyan rendes, hogy látsszon az űrből is, a mindenféle külföldinek a Nemzetközi Űrállomáson eszébe ne jusson nálunk földet érni, és elvenni a munkánkat meg veszélyeztetni a kultúránkat. (Ha mégis ide akarnak jutni, szálljanak csak le Szerbiában, aztán jöjjenek be a legközelebbi határállomáson, vagy ha nem vittek magukkal útlevelet az űrbe, álljanak sorba, míg beadhatják a menekültkérelmüket.

A kerítés  egyébként eleve nem megoldás semmire, attól, hogy mi szögesdróttal dekoráljuk a határt, nem indulnak el kevesebben Szíriából vagy Afganisztánból, legfeljebb másfelé jönnek, és mondjuk többen vesznek a tengerbe, ez aztán a remek eredmény. Keresztény-nemzeti szempontból különösen. A felcsúti tipikusan a ’not in my backyard’ taktikáját követi, azaz nem érdeklik őt a menekültek, csak menjenek másfelé. Azt is mindenki belátja, hogy kell szemétlerakó, fogyatékos gyerekek otthona vagy börtön, csak ne a mi falunkban/városunkban legyen, legyen valahol máshol, kár, hogy ezt mindenhol pont így gondolják, így aztán ilyenek legfeljebb a külső Naprendszerben létesülhetnének.

A fideszkádéenpé ki nem mondott alapvetése meg valami olyasmi, hogy mindenki rohadjon meg ott ahová született, függetlenül attól mennyire jó vagy rossz ott neki, és ezt a baromságot ők nemzeti érzésnek hívják, pedig csak primitív törzsi logika, hisz mindenki, aki kulturálisan más az idegen, az idegen meg gyűlöletes a szemükben. Az idegen veszélyes, ezért félni kell tőle, az idegen a vesztünkre tör, a legjobb ha építünk magunknak egy nagy szögesdrót ketrecet és magunkra zárjuk.

www.globalsources.com

De miért állnánk meg itt? Hisz a remek kerítés még nem éri körbe az országot (bár az osztrák hülyék már beígérték a magukét a határunkra), ezért jó lenne a településeket is egyenként bekeríteni. Plusz lehetne egyéni védekezésben is gondolkodni, mint a golyóálló mellény, teljes páncélzat, Geiger-Müller számláló, kézifegyverek vegyesen, harci kutyák és arab/urdu/afgán szlengszótár, hogy a gyanúsan terrorista kinézetű migráns kinézetűeket számukra is érthető nyelven küldhessük el az anyjukba, miközben keresztüllőjük őket.

És akkor egy biztonságos, békés és szükségképpen boldog ország leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése