2016. szeptember 3., szombat

Naprakész

Update Norbi beleállt az áltudományos ostobaságba, olvasom, és jajj de szeretem ezeket a neveket. Norbertünk nyomulhatott volna mondjuk több valóságrieliti-sóban, és akkor rögtön lehetne BBVV Update Frizbishow Norbi Használt Béemvé Ugyanott Eladó, már tisztára mint valami spanyol főnemesnél, ami nem rossz ötlet, ez esetben felvehetné még az El Basta előnevet is, ma már elbaszta...


Amúgy gyakori, mert hát népszerű ostobaság, hogy a cévitamin mindent gyógyít, a heroinfüggőséget, a hajhullást, a nacionalizmust, a rákot vagy a holdutazást, de mindenki hallott már olyanról, akinek a cévétimantól visszanőtt a levágott lába, vagy váratlanul nyert a lottón.

És persze Naprakész Norbi meg a hozzá hasonló sarlatánok egyfelől tudományos oldalról nézve buták mint a föld, másfelől meg okos üzletemberek, akik joggal gondolják, hogy ha ők is beveszik ezt a maszlagot, akkor már miért ne csináljanak belőle profitot maguknak, meg a nőjük mellnagyobbításának. Mert annyira persze nem jó üzletemberek, hogy összerakjanak egy  tőzsdén is működő céget, vagy valami maradandót, de istenem, Lagzi Lajcsi sem online streamingből gazdagodott meg, hanem a piacon árult kazettákból.

Norbink a piacon papírdobozból árult kazetták fitnesszfasizsta megfelelőjéből él, cévitaminos cukorkákat meg szar felvágottakat árul, a lényeg a logó, meg hogy hidd el ez nem hizlal, miközben nem kaját veszel (annak termékei ritkán tekinthetők), hanem a jó érzést, hogy egy dagadt állatként a fotelben rohadva, te igen is teszel az egészségedért. Ha egyébként az ápdét kefír nem hizlal, az nem azért van mert ápdét, csak egyszerűen egyik kefír sem hizlal, ilyen a természete a hülye tejtermékjének, nincs az tekintettel az üzleti érdekekre. Én sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése