2016. szeptember 30., péntek

TudatoSSág

A TEK szeretné, ha az emberek terrortudatosabbak lennének. Basszus, én meg napok óta töprengek mi hiányzik az életemből, hát a terror, naná, szerintem illetlenül keveset gondolok a terrorra mindennapjaimban. Krisna-tudatosnak lenni ugyan sokkal jobb, mint terrortudatosnak, bár nyilván ez utóbbiak is vannak előnyei. Az igazi terrortudatos ember ugyanis a terrorral fekszik, a terrorral kel, napközben meg simán csak terror, ami elengedhetetlen a modern élethez. Mindennapi fegyverünket add meg nekünk, ha.

Munka közben persze nehéz terrortudatosnak maradni, de elég ha azon meditálunk, milyen látványosan és visszavonhatatlanul dőlne romba munkahelyünk, ha valaki végre felrobbantaná, mi biztos távolból néznénk a szánk sarkában bujkáló mosollyal, valaki meg hozna nekünk inni valami hideget. Ez az egyszerű mentális gyakorlat már rövid távon igen eredményes, ha a hozzáképzeljük a büfé rengeteg mérgezett szendvicsét és a a takarítónőként beépült ebolás öngyilkos nyáladzót, máris jól működő terrortudatban töltöttük napunk egy jelentős szeletét.

A terrortudat otthoni fenntartáshoz célszerű a hidegháborús hangulat kialakítása aktuális párkapcsolatunkon belül, esetleges gyermekeink permanens megfélemlítése és megalázása, labradorunk / skót juhászunk / csivavánk harci kutyává való átképzése.
Hallgassunk felzaklató zenéket, nézzünk ferde szemmel szomszédainkra, akár jelentsük fel őket, ha látjuk, ahogy tisztítószereket vásárolnak, hisz biztos bombát akarnak készíteni háztartási sósavból, mosogatószerből és macskatápból.


Ha a munkahelyen és otthon is elértük a kiterjedt paranoia és az alig visszafogott agresszió állapotát, lényegében végeztünk is, mert egy igazán terrortudatos ember nem jár el otthonról olyan veszélyes helyekre, mint egy mozi, egy koncert, egy ambuláns rendelés vagy egy játszótér, hisz a dzsihátista filmkritikusok, orvosok és középső csoportosok köztünk járnak és bármikor lecsaphatnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése