2016. szeptember 15., csütörtök

Szélsőséges kutyák

Nyilatkozta a Választási Bizottság (utoljára írtam le nagybetűvel, most is csak az érthetőség kedvéért) egy MSZP delegálta tagja, hogy mikor a Kétfarkú Kutya Párt ügyét tárgyalták, mármint hogy kampányolhatnak-e plakátokkal vagy sem, a fideszes delegált egészen hajmeresztő érveket hozott fel a kutyapárt ellen. Például azt, hogy plakátjaik „szélsőségesen liberálisak”, és ez baj. Hogy miért, arra nem derült fény, nyilván csak arról van szó, hogy a liberális szót egy minden pozitív tatalmától megfosztott szitokszóvá tette a rogánantali intellektuális pöcegödör, mert ha ők bűzlenek, akkor más se legyen illatos. Meg kellett valami kijelölt ellenség, az egykor liberális fidesznek meg jól is jött, hogy ilyen látványosan tagadhatja meg egykori önmagát, az orwelli duplagondol jegyében. (Emlékeznek rá, hogy egykor liberálisok voltak, csak nem tudják.)

De megnéztem, mik is kutyapárti plakátszlogenek, mindegyik a jól ismert Tudta? felütéssel kezdődik. Itt van mindjárt az, amit ma hazafelé magam is láttam: „Az élet szép!” Micsoda mocskos liberális duma ez, süt belőle a nihilista (ez az új gyűlölet műszó, a következő két hétre) fertő, komolyan, az embernek kedve támad tőle áttérni az iszlámra,és nőket erőszakolni halomra a Blahán.
Rendes keresztény, népben-nemzetben gondolkodó polgár nem elmélkedik olyanokon, hogy szép az élet, neki a vezérfonal az ora et labora (imádkozz és dolgozz), ha meg nem katolikus, akkor simán a protestáns etika munkamániája, élvezni meg a mennyben kell, már ha elvergődünk odáig. De ez a plakáton is megjelenő hedonista megközelítés több mint vérlázító, a kitalálójának legalább egy hónapig kellene vezekelnie kenyéren, vízen és szalmazsákon.

 facebook.com/parakovacsimre

Vagy itt egy másik: „Somogyban a 16. században 42 medvetámadás történt”. Ezt nyilván szélsőségesen liberális levéltárosok ásták elő, hogy gyengítsék vele pártunk és kormányunk harckészültségét, elterelve a figyelmet a jelen problémáiról. Pedig a medvetámadás csak akkor probléma, ha a medve illegálisan lépte át a határzárt ez mondjuk minden esetre igaz lehet, hisz nálunk gyakorlatilag nem élnek medvék, de ha mégis, a Nemzeti Együttműködés majd jól kipicsázza őket, na.

A legfelháborítóbb egyébként az a plakát, mely szerint a legtöbb lovagkeresztet Áder János kapta (vissza), hát hogy merik ezek szájukra venni a Köz Társasági Elnök Úr nevét a szájukra venni, mikor nyilvánvalóan füves városi nyüzügék, és negyedannyi harcsát sem fogtak még életükben, mint Elnök Úr, rohasztott heringgel.

És akkor jön még a többi, hogy Brüsszel egy város (nem, Brüsszel a Sátáni Háttérhatalom topográfiai kivetülése), hogy 70 menyét könnyen eldugíthat egy átlagos méretű csatornát, biztos kipróbálták, mocskos állatkínzók, ilyen is csak szélsőségesen liberálisoknak juthat eszébe, gondolom Fodor Gábor személyesen adott rá utasítást egy Tel-Avivi bunkerből, egy kémműholdon át.

Talán ilyesmik járhatnak a derék fideszkádéenpés elvtársak fejében, bár valószínűbb, hogy nem jár ott semmi már rég, csak akart valami felülüthetetlen jelzőt mondani, a liberális már adott volt, mint erős sértés,már csak a szélsőségest rakta hozzá a kétbites szoftvere, és lehetett jelentkezni a főnöknél simogatásért. Az mondjuk hiba, hogy nem nihilistázott, ha már ez az aktuális brossúra de majd legközelebb.

És a gondolkodásuk ez ügyben is tényleg kétbites, egy (már megint) orwelli parafrázissal élve, az Állatfarm nyomán: Egy fark jó, két fark rossz!

És egy kis ska klasszik, csak úgy:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése