2016. december 17., szombat

Lőtenyésztés, lőverseny, lőf...

197 lőteret szeretne építeni a kormány valamikor nemsoká, renggeteg közpénzből persze, mert a lőtér úgy kell a magyarnak mint más embereknek a só, lőtér nélkül félkarú rabló az ország, a lőtér élet, erő egészség és az orromat is tisztíccsa.

Maga felcsút géniusza egyébként valami olyasmit mondott korábban, hogy sok a túlsúlyos ember az országban, mert keveset sportolunk, de ezen egy csomó fasza lőtér sokat segítene, minden fitneszfasiszta tudja, hogy a lövöldözés olyan intenzív zsírégetéssel jár, amit akkor sem tudnánk elérni ha a szobabiciklin ülve fallabdáznánk egy szaunában. Ráadásul a lövöldözés a legbékésebb szabadidős tevékenység, egysezerre zen meditácó és vidám családi program, olyan még véletlenül sem fordulhat elő, hogy az ilyen közlőterekre többségében fegyvermániás bunkók járnak, aki szerint  lövöldözés és az agresszió között összefüggés van, az csak nézze meg a zolimpijaji lövöldözőversenyeket, ott is mindig M-16-ossal meg Kalasnikovval nyomják a sportértéket tetovált gyúrós csávók, miként a leendő lőtereken is nyilván.

Persze ha lesz sok lőtér, kell sok fegyver is, tisztán sportcélból naná, felcsúti orákulumunk amúgy is máshogy néz arra, aki volt katona (nagyobb szeretettel, az mégis igazi férfi, nem rút szibarita váz, vagy valami konyhába való nő), de mivel ma elég kevesen katonák, legalább lőtérre járjanak a férfiak. (Majd biztos járhatnak a nők is, minden második szerdán fél nyolctól kilencig, jó időben.)

Sajnos én ebből a mókából is kimaradok majd, engem valami nagyon mélyen nem érdekel a lövöldözés, soha nem lőttem semmilyen fegyverrel, még légpuskával sem, még céllövöldében sem, és jó eséllyel ez így is marad (ha jön a világvége és ez alkalomból medmexet kell majd játszani akkor megtanulom ezt is, de adddig hagyjanak békén vele), nincs autóm amit nem vezetek és soha nem néztem még végig focimeccset, vagyis az ún. „férfias“ szórakozások közül marad a darts, ami persze egyfajta lövöldözés, csak csekély a honvédelmi értéke. 
Márpedig pártunk és kormányunk inkább erre hajtana, tojnak ők a sportra, csak némi paramilitáris hangulattal fűszereznék a társadalom amúgy elég ramaty mentális állapotát, ha már a kötelező sorkatonaságot nem merik visszahozni. Pedig szeretnék, hisz ha ők szívtak a mai fiataloknak miért legyen jobb, de ha már ez nem megy, legalább lövöldözzenek.
Harcos népünk győzni fog! Cuki macskás képekkel a lövöldözés népszerűsítéséért!

wonkette.com

Már várom Doom3 Nemzeti FPS Fejlesztési Terv és Kiképzési Operatív Program bejelentését, tízmilliárdból ki lehhetne hozni, plusz tíz a túlárazó (majdnem túlórázót írtam...) haveroknak, húszból kijön az egész, amit most direkt nem számolok át éhezőgyerek- vagy lélegeztetőgép-egyenértékre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése