2023. szeptember 10., vasárnap

A jobbos, a rossz, és a mindjárt csúf

Kelemen Anna alsópolcos trash-celeb, NB III-as pornóipari betanított munkás és középszintű prostituált végre megvallotta hogy fideszes, és neki a felcsúi döbrögi a hőse. Tette mindezt az egyik legkormányhitűbb médiában, ahová valószínűleg pont ezért hívták. Hogy felszopja kicsit a Pártot és vezérét a rá (mármint KA-ra) fogékony közönség számára is, amit megbízhatóan hozott, hisz ha valami, akkor a szopás tényleg a szűken vett szakmai profiljába vág. Neki meg jól jön a nyilvánosság meg a felcsútista szekta remélt támogatása, hisz ő sem lesz fiatalabb, szebb meg pláne nem, bár van annyira műanyag, hogy ebben az állapotában azért sokáig elállhat még.

Hát, tudja fene, a Párt és a vezér (meg a hűbéres alvezérek) helyében nekem ez már kínos lenne, ha az embert egy ekkora ribancfaktorral bíró, szétcsúszott luvnya dicsőíti, az inkább kínos mintsem hízelgő. Mondjuk KA jól illik a Dopeman, Fásy Ádám, Győzike és a Közepesnél Némileg Kisebb Grófo sorba, sőt, érdeklődéssel várjuk, milyen közpolitikai elemzéssel és hitvallással áll elő Ciccolina, esetleg Uri Geller.

Mert hát az van, pontosabban úgy tűnik, hogy a Párt tényleg lehajol az apróért is, és nem csak korrupció keretezte gazdaság kontextusában (rongyos tízmilliókat vágnak zsebre, mintha számítana), de kulturálisan is. Nyilván bemérték, hogy törzsszavazóik jelentékeny része számára az intézményes kultúra az főleg Győzike félplayback haknija a falunapon, a részeg vőfély az Ilonkáék lakodalmában, az akciós sör az Aldi előtt fogyasztva, meg a cselekményes pornó, mint a filmművészet csúcsa és esszenciája. Nekik meg épp ezek az arcok kellenek, miközben persze Ártunk és Ormányunk jó pár jeles (ám ugyanakkor nem kissé jellemtelen) tagja is pont ezeket az fazonokat és műfajaikat preferálja. (Mint Borkai nertárs a jachton kurvázva.)

Szóval nyomja a saját, kézből etetett médiájuk ezeket a KA-féle karaktereket, akik nekem kínosak lennének, nekik viszont jól jönnek reklámarcnak. Úgyhogy őket tolják az istenadta nép elé, és sajnos nem csak  kötelességből, de szívből is. Lehetne valami nagyívű képsorozatot (freskókat!) festetni  a hűbéri piramis csúcsragadozóiról: Gumicsuzmás elit disznópörzsölővel, a háttérben felsír egy milliárdos közbeszerzés.

dribble.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése