2023. szeptember 6., szerda

Páratlanul páros nap

Pár napja nem jártam arra, gondoltam megnézem a zorigón, hogy páros vagy páratlan nap van-e? Mert páros napokon az oroszok mindjárt győznek, ezzel perceken belül vége a háborúnak, páratlan napokon viszont fél óra múlva kitör a harmadik világháború. Ezek tényleg ilyen szépen, sormantiszerűen váltakoznak. És kiderült, annak ellenére hogy hatodika van, ez a szerda páratlan napnak számít (végül is a héten a harmadik) így ma épp harmadik világháború van menüben az elmaradhatatlan bikini/csöcs-kontenttel. Merthogy:

„Az ukránok bejelentették: elkezdődött a harmadik világháború“

És eme húzós főfogás mellé a desszert:

„Formás melleivel és hosszú combjaival hódít az argentin sztárfocista szuperszexi húga“

Na most, szerintem ez így redundancia, minek ennyi hír a kétbites agyú törzsolvasóknak? Eleve nem érdemes rákattintani a „cikkekre“, mert vagy az van, hogy semmivel sincs benne több infó, mint amit a kattintásvadász címben már felböfögtek, vagy a cím eleve durva hazugság, a soványka szövegnek meg semmi köze hozzá. Persze a Marginált... izé, Origót eleve csak úgy érdemes (és a mentális károk minimalizálása érdekében csak úgy lehet) olvasni, hogy a címeken kívül semmit, de szigorúan semmit. (Már a gasztrorovatuk is szar, arra se kattintok.)

Ha viszont a címek szintén tájékozódunk arról, mit akar üzenni Ártunk és Ormányunk (már azon túl hogy „Csöcsök, emberek csöcsök!“ - amivel persze a női olvasók nem leszbikus részét már el is veszítik, már amennyiben egy efféle polgári-konzerv szennylapnak vannak ilyenjei), akkor egyszerűbb összevonni a címeket. A fenti kettőt például valahogy így:

„Az argentin sztárfocista szuperszexi húga formás melleivel és hosszú combjaival elkezdődött a harmadik világháború“

wallhere.com

Hát nem sokkal jobban hangzik? Formás mellekkel még egy háború is húha ugyebár, nem is szólva a hosszú combokról. De ha valakinek ez így még nem elég, lehet még összevonni egyéb címeket is az aktuális címlapról. Például: „Beismerte a CIA-tiszt: Eszenyi Enikő a TV2-n tér vissza“, vagy hogy „Földönkívüli űrhajó csapódhatott az óceánba, kibuggyannak Madonna mellei a csipkés felsőből“, esetleg hogy „Egyre nagyobb bajban Opitz Barbi, itt vannak a megígért Zelenszkij-gépek!“. 
Hogy említett Barbi ki lehet, arról segédfogalmam sincs, de a róla elnevezett filmet másodjára sem bírtam végig nézni, hiába dicsérte sok hülye kritikus. De ennyit a hadijelentésekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése