2023. szeptember 28., csütörtök

Egy sokadik kínzó kérdés

A nap másik híre volt, amibe tegnap este futottam bele, hogy egy lengyel plébániára a plébános nem akarta beengedni a kiérkező mentőket. merthogy épp egy orgia alakú (jellegű, formájú, állagú) bulit tartottak, és ott lett rosszul a meghívott vendégművész, konkrétan egy férfi prostituált.

Aha. Én meg elképzeltem fordítva is helyzetet. Hogy mi lett volna ha a kórházban valaki haldoklónak érzi magát, felnyög, hogy "Híjjatok papot!", mire a főnövér rászól, hogy most nem lehet, a főorvos úrnak most tartjuk a születésnapját, és még a tortát se vágtuk fel! Nyilván egy Lengyelországhoz hasonlóan (és sajnálatosan) még mindig rém katolikus helyen úgy baszták volna ki, mint macskát templom egerét szarni, ehhez képest az illetékes püspök annyit bírt nyögni erre, hogy hát ez egy "fájdalmas esemény".

Nem tudom mit fájlalt igazán, hogy papjai orgiáznak, ami mondjuk kevéssé elvágólag illeszkedik az egyházi perrendtartáshoz (bár a nőtlenséget egy férfi prostival pont nem szegték meg a szoknyás agglegények), vagy hogy őt nem hívták meg?

pinterest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése