2019. szeptember 21., szombat

Valahol félig semmi

Immár, avagy innentől kezdve több amerika, pontosabban usákokbeli államban járhatnak a nők félmeztelenül is az utcán. Ami perze jogos, mert ha egy meleg floridai vagy észak-alaszkai napon a férfiak flangálhatnak félmeztelenül (a sörhas és a mellszőrzetbe lógatott kereszt opcionális), akkor a nők miért nem, ha a férfiállatoknak csak a konkrét nemi szerveiket kell eltakarniuk a nyilvános terekben, akkor ez jár a nőknek is, ebbe a jog igazából nem köthet bele. Hogy aztán a többi erogén zónájából ki mennyit pakol ki a nyilvánosság elé, az mindenkinek a saját döntése kell hogy legyen, pláne mert az erogén zónák is egyénenként változnak, azt nehéz lenne joszabályokba tuszkolni, bár néhány börtönös-rendőrös pornóban már nyilván megpróbálták. (És tényleg, ismertem olyan csajt, akinek a talpa is erogén zónaként funkcionált, mégsem vitte el az erkölcsrendészet mikor mezítláb sétált a kavicsos tengerparton. Persze ha mindenkinek és teljesen nyilvánvalóan e kategóriába tartozna a talpa, akkor lehet hogy tilos lenne mezítláb mászkálni, esetleg liberálisabb helyeken engedélyeznék a félmezítlábat, hadd sántikáljon csak a sok szekszmániákusos perverz.)

Persze a fentebb linkelt hírben csak annyi  van, hogy szabad félmeztelenül mászkerolni, de arra nem tér ki, hogy melyik fél lehet meztelen. Szóval kérdéses, hogy az alul semmi mehet-e, vagy ha egy pár egyik tagja teljesen fel van öltözve a másik meg teljesen nem (vagyis nála a sehol semmi), akkor az minek számít, hisz átlagosan mindketten félmeztelenek.
A szabadság határai tehát adottak, csak nem tudjuk pontosan hol húzódnak, teljes értékű alsóruházatnak számít-e a zsinórtanga, mi a helyzet a Borat-féle vállpántos fürdőgatyával, teljes értékűnek tekintik-e a félmeztelenséget sem engedélyező államokban, és mi van ha nők viselik?

Képtalálat a következőre: „borat fürdőnadrág”
highforge.com

Mert ugye az itt látható modell működhet nőknél is, végső soron bele lehet magyarázni, hogy takarja az elvárható minimumot, legfeljebb kényelmetlen, röhejes és randa, de hülyének lenni alanyi jog minden közepesnél fejlettebb demokráciában.
Szóval engem nem zavar ha a nők félmeztelenül mászkálnak az utcán, a parkokban vagy az ügyeletes gyógyszertárban, amíg otthon a négy fal között csinálják...
És nem lógatnak giccses aranykereszteket a melllszőrzetükbe, de ez igazából a pasiknál is civilizációs minimum, hisz lógatni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen..., mint az közismert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése