2020. szeptember 20., vasárnap

A meztelen űrhajós

 A humorfaktorról már megint az origo gondoskodik, ők tényleg szeretnek a címlapon hülyét  csinálni magukból. Vagy azzal, hogy az agyhalált kockáztatva éltetik ártunk és ormányunkat, vagy azzal, hogy még a bulvárhíreket sem bírják rendesen szerkeszteni. Mert oké, hogy ez itt alant két külön hír, de sikerült egybegyúrni őket, hogy együtt alkossanak egy cím-kép-lead kombót, ami egy rendes hírportálon bevett dolog. De az origo nem rendes hírportál, úgyhogy még ezt is el tudják kúrni. Nem kicsit, de legalább közepesen.


Ja, hát én nem tudtam ki ez Emily, aki már megen' pucérkodásra adta a fejét (meg a melleit), de most hősiesen utánagugliztam. Azt írják róla, hogy modell és színésznő, gondolom ebben a sorrendben. Mert régebben még úgy volt az ember előbb színésznő lett, aztán megpróbált jól mutatni a címlapokon, de egy ideje már ez fordítva van, verd vissza dögösen a fényt, és ha eléggé teszed, még filmszerepet is kaphatsz. Mondjuk az ostoba tinivígjátékokon vagy még ostobább szuperhősfilmeken még a kifutóról a mozivászonra importált modellek sem tudnak sokat rontani. Ott úgy is a látvány a lényeg, azt meg ők mellbedobással hozzák. De hogy Emily nem járt az űrben, az kurvaélet.

De. Féltem kissé rákattintani, mert mi van, ha a képen látható férfiak valamelyike pózol meztelenül? Azt nehezen viselné zaklatott lelkem, meg hát örülök, hogy már épp nincs hányingerem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése