2020. szeptember 1., kedd

Harczos kiállás (utazás Iróniába)

Tele vannak az álellenzéki  heccoldalak a Színház Ésfilm Művészeti Egyetem (SzÉME) körüli botránnyal. Hiszen a bukott baloldal szekértolói nem képesek belenyugodni abba, hogy a Kormány végre tesz is azért, hogy méltó körülmények között, világszínvonalú oktatás lezajlása történjen a kétes múltú intézmény falai között, valamint közvetlen közelükben. Miniszterelnök Úr és tanácsadói végre belecsapják a lecsót a langyos pocsolyába, ami eddig jellemezte a Szín Műveket, hogy innentől a bukott szekér baloldalát nem tolhassák már tovább a nemzetellenes erők.

Itt Soros által felheccelt és lefizetett, migránshátterű, bevándorláspárti, LMBTQ, szélsőbaloldali-anarchista, Gyurcsány kottájából játszó színművészetis "hallgatók" randalírozásának vagyunk tanúi, akik nem képesek felfogni, hogy előbb tanulni kell (alázatot, szerénységet és Wass Albert novellákat), aztán pofázni. Ha már hallgatók, hallgassanak, az üvöltözés, az aulában sátrazás nem méltó egy leendő művészhez, aki a Nemzeti Magyar kultúrát kellene hogy képviselje, a globalista háttérhatalom helyett. Ami Elnökprofesszor Igazgató Urat támadja, mert csak rombolni tud, mert nincsenek értékei, és mert csak.

De ez az egész pusztán egy szánalmas műbalhé.  Külföldről szervezett támadás a nem külföldről származó Vityány... Vidróczky.... Vigyázz... Valamilyenszky főigazgató, főrendező, elnök-professzor Úr ellen, aki mindig egyenes gerinccel és több kondér körömpörkölttel állt ki a Nemzet kultúrája megmaradásának megóvása mellett, és aki felvirágoztatta a korábban liberális elnyomásdiktatúra alatt senyvedő Nemzeti SzínHázat. Ő mindig is szálka volt a szélsőliberális ízlésterror-komisszárok szemében, amitől nem látták, hogy Ő egy egész erdő. Már csak köbméterre is. És ahogy a Birnami erdő is, abban skót darabban, Ő is megindult, hogy rendet tegyen a fejekben, és a kuratóriumokban, hogy visszafoglalja a Nemzetnek azt, ami a Nemzeti. Meg ami az Egyetem. És ez a soroshátterű, vinnyogva gyűlölködő csürhe sosem ér fel szellemileg és kultúrálisan odáig, hogy ezt megértse. Tizenhárom pontos követeléseket fogalmazgatnak, pedig jobban tennék a "tisztelt" művészkék, ha elhúznának a halál retkes faszára, lehetőleg máma még. (Bocsánat az erős szavakért, de elragadott a keresztény-konzervatív, polgári indulat, szerintem jogosan. A Keresztény Szabadság nem azt jelenti, hogy minden senkiházi szabadon tüntikézhet, hanem azt, hogy szabad keresztények lenni, és szabad mindenki másnak kussolni. Na. Ha Jézus ma élne, a fidelitász alelnöke lenne, én így gondolom és akinek nem tetszik, az fizessen többet a véleményemért.)

Szélsőbalos terroristák, arcukat sem vállalva terrorizálják Thália Templomát, izé... papneveldéjét.

De addig is, nekem is vannak követeléseim: Vityánszki Albertet köztársasági elnöknek! Követeljük a sajtó elnyomását, a lázongás eltiprását, a határok lezárását, a rubel bevezetését, kilépést az EU-ból, a NATO-ból, az ENSZ-ből, valamint a THC legalizálását, az O1G betiltását, a  GDP emelését és a WC lehúzását!  És hogy az ABC-ben lehessen cirill betűket is kapni! Rovásírással!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése