2022. október 12., szerda

Már

Oké, tudom hogy unalmas lehet már, de mindig rácsodálkozom, hogy a pöcegödör aljánál is van lejjebb. A tiszta trash-éményért kattintok időnként az origóra, de néha tényleg hányingerem lesz tőlük. (Vagy tőle? Ez a zorigó biztos valami retardáltak mocskos közös tudatalattija, bár ilyen entitás nyilván nincs is, csak sajnos dehát.) Szóval a ma déutáni főcím a főoldalon, az irodalmi Nobel-díj okán:

"Pedofilokat és bűnözőket támogat a múlt héten Nobel-díjat kapott antiszemita, kommunista írónő
A 82 éves Annie Ernaux terrorista szervezetekkel is kapcsolatba került. Ráadásul közismerten rossz író."

Azaz: a néni kommunista. Terrorista is lenne, csak biztos túl vén hozzá, viszont szar író. Ugyan az ismeretlen szerző (aki egy irodalmi zseni nyilván, avagy koszorús költő-krtikus) egy kibaszott sort sem olvasott tőle, de ami köztudott az közismert, ugyebár. Na most, van olyan, aki ez után rákattint a "cikkre"? Biztos ja, mert különben nem ezt tolnák a címlapra, de azért ezt a szívességet még én sem teszem meg nekik, annyira nem vagyok mazochista.

Viszont bátran leírhatom, hogy a Zorigó közismerten kibaszott mocskos, aljas okádék, és szarjanak sünt, miközben persze boldog karácsonyt! (Csak mert a sarki boltban már díszeket árulnak, tejbevonó mikulásokkal.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése