2020. január 2., csütörtök

Sport?

Olvasgatom a híreket, hisz így a két ünnep között... izé, után, még mindig nincs más dolgom, munka csak hétfőn vár, meg esetleg írok valamit addig pénzért, ha már hónap eleje vagyon, sérelmünkre napsütéssel. (Ez most mellékszál, de a téli napsütésnél nincs gonoszabb vicce a természetnek, olyan alacsonyan jár a Nap, hogy konkrétan keresztülsüti a fél lakást, és főleg bele a szemebembe. Oké hogy nyáron meg dög meleg van, de a nap az legalább tiszteletben tartja a privát szférámat, valamint a szemem világát, miszerint nem süt bele teljes erővel. Az ekélyen felforr a beton, de én leglább látom a tévét.)

Nade. Hírek azok nincsenek, erre a pár napra már nem csak én nem aktivizálom magam, de igazán senki, így aaztán maradnak a sporthírek, amik meg nem azok. Mert most engem mitől is érdekeljen, hogy huszonkét rövidnadrágos ismeretlen hogyan is kergetett másfél órán át valami levegővel felfújt bőrgolyót? Tényleg nincs ennél fontosabb vagy érdekesebb történés a világban? Mert lehet azt mondani, hogy de hát ez mennyi sok embert érdekel, de istenem, a batátökköztöt is mennyien nézik, és akkor az most ettől jó? Nem hát, a szar attól még büdös, hogy marcipánnal díszítik, illetve egyél szart, mert egymillió légy nem tévedhet, amivel tényleg csak arra utalnék csipkefinomságúan, hogy nem, a mennyiség tényleg  nem csap át minőségbe. Attól hogy sokan szeretik a fodbalt, szerintem lehet egy rém unalmas vacak, de hát az.

És akkor nekem a sport"hírekkel" kellene jóllakni, mikor azt sem tudom kicsoda aki átszerődött a tökömtudja hova? Na, viszont nem is érdekel, ennyiben enyhül a kényszer, plusz jól válogatom meg azt a pár embert, akivel beszélek, mert őket sem érdekli a négyszáz vegyes tizenegyes váltócsapata, vagy mi a ló.

A sport valami remek szórkozás lehet másnak, de én maradok a másnál, egészen. A darts-vilgbajnokság végeredménye nekem nem hír, sorry.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése