2020. október 4., vasárnap

Azok a rohadt színek, már megint...

A 444-es Szily László szúrta ki a vasárnap.hu című izé (mondjuk hogy Kormányhitű Missziós Magazin) cikkét, ami egy rövidke szösszenet arról, micsoda rémség már, hogy egy Lego-készlet két figurája közül az egyik sötétebb bőrű, izé... műanyagú, mint a másik. 

Mert hát ja, vannak négerek a világban, meg a barna különböző árnyalataiban bálványimádó hinduk, sőt vágott szemű eszkimók, akik titokban biztos japánok, csak nem szeretik a szakét, ezért kibaszták őket a szigetekről. Nade hogy egy kisgyerek ezzel szembesüljön legózás közben, miközben ő csak játszani szeretne, ha nem kardozósat, akkor építőset, az már több a soknál.

vasarnap.hu

Ez itt fentebb kérem maga a liberális véleményterror, és ahogy elnézem, az a figura, amelyik nem afro, az buzi, hát a szeme is úgy áll már neki! A másik meg mit röhög? Rajtunk, biztos. Ő a migráns, akinek a keze már betette a lábát. (És nem mellesleg, mindkettőnek jól láthatóan patája van. Véletlen?)
És ez sokkolja az ártatlan gyermeki lelket, innen már csak néhány ezer lépés, hogy felnőtt korában transzneművé buzoljon, vagy hogy kell azt csinálni. Az ilyesminek gátat kell szabni amíg nem késő, személy szerint előjavasolnám a kezdeményezést, miszerint tiltsák be a legót Hazánkban. Vagy legalább is bojkottáljunk minden olyan boltot, ahol árulják. mert ezek olyanok, hogy előbb csak nigger-buzulós legót árulnak, aztán a Hazát is, ami viszont már törvényi tényállás tehát. Miniszterelnök Doktorúr hozhatna egy törvény a betiltásról, ha a számok úgy állnak, egy söralátéten elférne.

És ahogy az imént kinéztem az ablakon tekintve, láttam két buszt is állni a pirosnál. és mind a kettő bordó volt! Nem mondom, jól néz ki, a gond csak annyiban lenne, hogy a buszok színe nem a bordó, ez is csak valami újkeletűsködés. Jól megtanultam én gyerekkoromban, hogy a buszok azok sárgák, és pont! Mi lesz a következő, kérdem én, a kockás zebra, a húsból készült parizer vagy a fém ötszázas? Hát hova tart ez a világ, hova rohan a vesztébe? A fene nagy modernkedés által.

Szóval javaslom továbbá, hogy tiltsuk be a kilencvenes éveket, és mindent, ami utánuk jött. Hogy megvalósuljon gyönyörű képességünk, a Rend. (Bár lehet, hogy az utóbbit a komcsi József A. írta, ez esetben tekintsék részemről meg nem leírtnak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése