2020. október 3., szombat

Ex-index fax

Elindult a telex.hu, a sokak által várt poszt-index, és oké hogy ez még csak a próbaüzem, de akkor is csalódás. Sporthírek, járványhírek, kevéske kultúra, jelentős önfényezés, azt' annyi. Ja, és persze mejd ha már nem próba, akkor fizetős lesz az üzem, de ki a fenének csinál kedvet egy előfizetéshez ez a mostani rajt? Nekem biztos nem, és nem csak azért, mert gyakorlatilag nincs pénzem, két liter tej meg egy kiló kenyér árát inkább két liter tejre meg egy kiló kenyérre költöm, mint bármilyen előfizetésre, de eme vérszegény tartalom mellett meg pláne.

Hírportálként egyszerűen felesleges, a híreiket hat másik helyen is elolvashatom, komoly elemzést eddig csak a "Fradi a BL-ben, hú de fasza!" témában láttam. (Most majdnem azt írtam, hogy olvastam, de olvasta a fene, a fradi, az emtéká, meg az egész kurva foci annyira érdekel mint a szomszéd lépcsőházban lakó Jucika néni körömgombája. Vagyis nem nagyon, dehát nem is Alfelcsút van a lakcímkártyámon, a fideszes párttagkönyvem száma pedig -0.0.)

Szóval a telex nem győzött meg, eddig pont semennyire, elemzések kellenének, rendes, véleményeket artikuláló publicisztikák, nem ez a langyos lábvíz. És egyáltalán, ha olvasottságot akarnak, meg nemsoká előfizetőket, akkor pont most kellene nagyot gurítaniuk. Telex? Ugyan már, faxom.hu!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése