2020. október 13., kedd

Very first world problem

A szemét EU betiltassa a Rolls-Rojszok orrán világítós angyaldísz szobrocskát. Illetve a világítását neki, mer' csillogni még csillagodhat tovább, de ha világítós, azt fényszennyezésnek jogszabályozzák, ezek a teljesen Hülyék.

Hát először is a fény az nem lehet szennyezett, vagy látott már valaki koszos fényt, mongyuk olyat, ami teljesen fekete már a mocsoktól? Na ugye! Vagy látott már valaki olyat, hogy koszos lett a garázsajtó a rávilágítástól? Nem hát, a fény nem szennyez, csak ezeknek az eusoknak van sötétség a fejébe, azt' irigyek másoknak a fényeire!

Meg egyébként is, mér pont a csöcsös-szárnyas szobrocskánál baj a világítósság? A Rolsz-Royceok lámpái például sokkal nagyobbat világítanak főleg erősen, pont rá a flaszterútra, jó az például koszos is néha, de nem attól! Meg mi lesz a következő? Le kell majd szedni a zenélő karácsonyi égősort a szélvédő mögül? Mikor az igazi önkifejezés, meg hangulatosat is csinál vezetés közben, és nem arra figyel az ember hogy mit dudál a sok köcsög mindenfelé, meg mér hadonásznak a rendőri fakabátok az út mentének széltiben.

és még praktikus is...

És amúgy is csesszék meg! Pont most akartam venni egy Rollsz-Rolyszt, gondoltam ne unatkozzon az Asztonmartin a garázsban, mer a Ferrarival nem tud beszélgetni, mer az olasz és ócska az angol akcentusa. De világitós figura nélkül szart se ér az egész, veszek inkább egy Bentlit, az mondjuk nem olyan menő, de a sok paraszt a szomszédban úgyse tudja mekkülönböztetni egy Rojsztól, ámviszont kettő is kijön egy Rolling Rojsz árából, szóval nem kell szégyenszemre minden kedden ugyanazzal kiparkolni a ház elé vele, csak hogy lássák.

Meg juteszembe: a brit angolok most léptek ki bele az EUból, vagy fognak lépni nemrég, szóval mit hagyják csicskáztatni magukat. Meg köcsögösködnek, mikor beszólhatnának is, hogy közötök? Hát nem? Mit érdekli őket az EU-unió? Szánalmas egy népség, oké, régebben rommá gyarmatosították a fél világot, de most már csak picsogni tudnak, és annyira bénák, hogy a kormányt is rossz oldalra szerelik, még a Rojszokba is! Hát, így jobban belegondolva, lehet hogy mégis inkább veszek még egy Ferárit. Egy sárgát, mer az jobban megy az új teniszcipőmhöz, mint a piros.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése