2022. szeptember 20., kedd

A nyilasok kitartásukról tesznek bizonyságot

Nem, ebben semmi a politika, ez valami napi horoszpók, amit elém lökött a májkroszoft nevű algoritmikus mittomén, úgy is mint fontos hírek között, pedig az á dehogy. De hát ez van, a Nyilasok nem szimplán nácik, de egyenesen csillagjegyek, tömeggyilkos aszcendenssel, lelkükben Bikák, Mérlegelés nélkül öntik ki a vízzel a Halakat, az Oroszlánok elé nyilván. Csak mert a gyöngy és a disznók elé szórás még nincs benne az asztrológiában, vagy legfeljebb a titkos tanok mappában, amit senki nem talál, mikor a Hold belép a Sajátgép házába, és nem töröl lábat.

De legalább azt is feldobja a szoftveres idegesítés, hogy meglepően jó hír érkezett a gázról. Mi, hogy gáz van? Ez jellemzően nem szokott jó hírnek hangzani, bár van az a kontextus, meg az a pénz, amiből akár gáz is lehet, bár egyre többenek kell felkészülni arra, hogy maguknak kell felfinganiuk a bojlert, amennyiben fürdeni akarnak, ami akkorra legalább indokolt is lesz.

Egyébként energiatakarékosságilag érdemes lesz tehenet tartani, mert a tehén nagy melegvérű állat, vagyis jelenlétével is fűt, ha van még fű a ház előtt, fel lehet etetni vele, cserébe sok metánt termel, amivel ugye a bojler, és az indiai tapasztalatok szerint a trágyája is jól ég a cserépkályhában. Ja, és ad tejet is, amivel ki lehet nyírni gonosz és laktózérzékeny rokonainkat, ismerőseinket. Ha már kitartó nyilasok vagyunk. (Én mondjuk vízöntő, aki a múltkor is kiöntött egy halakat, ráadásul még csak nem is a fürdővízzel.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése