2022. szeptember 22., csütörtök

Kicsinyesség a magasságból

Kövér parlamenti házmester, még mindig baszakodik Hadházy, egyéniben megválasztott képviselővel, miszerint ja, majd egyszer leteheti az esküjét, de úgyse mondja meg mikor.
Nos, kezdjük az elején. Kövér házmestert kurvára senki nem választotta meg (ahogy a felcsúti döbrögit se, ők valahogy mindig listáról lesznek képviselők), ellentétben Hadházyval, és ha egy kicsit is demokráciának próbálna látszani ez az autokrácia, akkor nem tennék ezt a folyton a népfelségre (junó: kétharmad!) hivatkozó faszfejek azt, amit.

Kövér nertárs egy kicsinyes, de tényleg rettenetesen pitiáner alak, hát mit is mondhatnék róla. Ez legyen a legnagyobb öröme az életben? Hogy két új jobbikos képviselő leteheti az esküt, és lehet jogaival élő képviselő, de a zuglói választók nem érdemelnek annyit, hogy az általuk választott egyáltalán bemehessen a parlamentbe? Pontosabban bement ő, csak belépőjeggyel, egy olasz turistacsoportba vegyülve, néztek is igen hülyén a beléptető jobbágyok.

De tényleg, ezek a hatalomba beleőrült pszichopaták már valóban nincsenek tekintettel semmire, nagyjából szarnak rá, mit szól a manővereikhez az a nyugati világ, ahová deklaráltan tartozni igyekszünk (mínusz ártunk és ormányunk, amely folyton szabadságharcol az unió ellen, sérelmünkre), ők már annyira a saját buborékjaikban élnek, hogy magukat mindig szépnek és okosnak látják (nincs az a hófehérkei tükör, aki merne visszaszólni), akik nem tévednek, csak ugye azok a rohadt nemzetközileg összeesküvő háttérhatalmak. Amiknek Hadházy a helyi ügynökük, szóval őt szívatni öröm és kötelesség egyben, nem csak kötelességből, de szívből is.
Szerintem meg a kurva anyjukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése