2022. szeptember 12., hétfő

Felvonulók félték

Az Ő Hazájuk Mozgalmasság meg Betyárs Elek (állítólag szintén mozgalmi vonalról) tüntetett egyet Nyíregyházán, ja nem, ezt ők úgy szokták mondani, mondjuk egy liberális tüntetésre, hogy tüntikézett. Az aprópot az adta, hogy valami biztonsági őr bajtárs késelésig fajuló filozófiai vitába keveredett, gondolom romákkal, de ez a hírből pont nem derül ki.
Szóval a tüntikéjük arról szólt vala, hogy de be vannak ők szarva a hazai romáktól, merthogy azok biztos külön országot akarnak kihasítani a miénkből, meg hogy mindjárt nemzeté alakulnak. Ja, meg hogy cigánybűnözés, csak hogy az örök listavezető slágerük ki ne maradjon. Persze ha van cigánybűnözés, akkor van zsidóbűnözés, magyarbűnözés, vegetáriánusbűnözés, balkezesbűnözés, és megannyi érv a naptárban. No meg neonácibűnözés.

Egyébként érdekes, és persze jellemző, hogy mindig ezek az agresszív, erőszakos, szellemileg súlyosan leárnyékolt barmok rettegnek, legalább is a retorikájuk szintjén, és nagy félelmükben elkezdenek alakzatban vonulgatni, néha fura egyenruhákban, nyilván mint tőrőlmetszett békefenntartók.

Rettegő Hazafiak Népies Műdalárdája
444.hu

Valóban jeles egy társaság lehet, nekem ez a kedvenc képem a galériából, a fiatal zsíros, és a vén trottyos hazafi katonás kettőse, ha ők akarnak megvédeni többek közt engem, akkor tényleg nagy bajban vagyok, vagyunk. A Harcos feliratot viselő ifjúkopasz amúgy biztos nagy harcos, olyan keményen kommentel, mint senki más a lépcsőházban, és hát élőben is bátor ha falkában van, az mondjuk félő, hogy egy tényleges harcban nem az ellenség végezne vele, hanem a szívinfarktus. Na mindegy, ennyi body shaming mára elég is, de ennyit megérdemel egy ilyen kitűnő katonája a neonáciknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése