2022. szeptember 13., kedd

Hat szex

Tegnap este megint véletlenül botlottam bele Puzsérék megmondós műsorába (Önkényes mérvadó), ahol valahogy szóba került az is, hogy a Tik-Tok algoritmusa milyen szavakra, kifejezésekre tilt le videókat. Nos, először is be kell vallanom, hogy bár tudom mi az a tiktok, de még sose jártam arra, és ezt élvezem, úgyhogy nem tervezem megismerni, így is van elég bajom az élettel, a világmindenséggel, meg mindennel.

Viszont eszembe jutott, hogy mit csinálna a toktiki az Iron Maiden egyik régi klasszikusával, a The Number of the Beast című nyálas-romantikus popslágerrel. Mert bizonyos felvételeken, mikor Bruce Dickinson énekli a refrént, és abban ugye megnevezi a Szörny Számát, hogy 666, akkor a six-six-six az néha úgy tör elő a torkából neki, hogy Sex! Sex, sex! és így tovább. Képzelem milyen lenne, ha valami vieómegosztó letiltaná agresszív szexualitása miatt. Hogy ez már pornó, ezt azért már mégse!

Pedig ebben aztán semmi szex nincs, semmi efféle durvaság, a 666 az sima, ártatlan  kis sátánista szimbólum. Úgyhogy a műegész tök jó lenne péntek tizenharmadikára, de mindegy, jó lesz ez ma szerda tizenharmadikai indulónak is.

Lenne az alábbinál szexesebb is (bár legtöbb nőnemű ismerősöm szerint így is igen szexi), de ez a hivatalos klip, és azért itt se nehéz belehallani, felajzottság kérdése az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése