2024. április 25., csütörtök

Az összes visszabeszélés szánalmassága

Már maguk sem tudják hol is vannak a hogyan, nem értik a világot,  a saját képükre meg szerencsére nem formálhatják, így Ártunk és Ormányunk prominensei jobb híján össze-vissza beszélnek. A Gulyás alakú Gergely, úgy is mint Őfelsége Személye Körüli Miniszter (vagy az a Tóni?) olyat szól, hogy a NATO háborúra készül! És? Ez neki csak most esett le? Akkor most szólok, hogy a NATO egy katonai szövetség, tehát per definitionem folyton háborúra készül. Hangsúly azon, hogy készül, ami nem egyenló azzal, hogy szeretne. De hát a katonai szövetségek már csak ilyenek, akarják a békét, és közben szárazon tartják a puskaport.

Közben a Dagadt, aki a Gulyás főnöke, hűbérura és lelki vezetője, Brüsszelel háborúzik, ami vicces, tekintettel a tényre, hogy a NATO központja is ott van. A kommunizmus közepén, legalább is a Felcsútok Géniusza szerint, pontosabban még nincs tejesen kommunizmus, de már erősen dolgoznak rajta a..., nos, ööö.. hát a kommunisták, kik mások, akik mindenfélének álcázzák magukat. Liberálisnak, zöldnek, emberjogi aktivistának, hirdetőoszlopnak és habos süteménynek az ereszen, attól függ Deutsch T. Listavezető Úr mennyit szívott épp aznap délelőtt. (A keményen drogozó kisember, ugyebár, úgy is mint a Párt lándzsahelye, egy trágyadombba döfve.)

Minden esetre a pártvezér és kancellár, meg kis segítője, a valamilyen Miklós (indián nevén : Vicces Bajusz) az érthetetlen mód Alapjogokért (Sem Aggódunk) Központ vezetője már arról delirál, hogy ők aztán létrehozzák az antiglobalista erők globális koalícióját, egy amolyan nacionalista internacionálét, ami azért nagy mutatvány lenne, ennél már csak az menőbb, mikor Münchausen báró  a  saját hajánál fogva húzza ki magát a mocsárból. Vagy vízből, tudja fene, de a felcsútista táborban bíznak abban, hogy szarral is működik a kunszt.

Az egyébként Szánthó (Vethő?) névre hallgató Bajusz (közben azért utánanéztem) olyat röppentett ki az ő fogainak kerítésén, hogy abba a világ belesápad: „...mi vagyunk a wokebusters, woketalanítunk, lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben és Washingtonban is”. Vókbasztörz, mi? Ettől tényleg majdnem lefagytam, pedig épp kisütött a Nap.

Egyébként tényleg szép, mikor egy ennyire kurva nagy magyar ilyen szép szittyásan fejezi ki magát, ő aztán most beszól a hanyatló Nyugatnak, hisz nyilván egy magyar, közepesen jelentéktelen, ám legalább totál semmirekellőn alak, meg az egomán szociopata felettese fognak innen rendet rakni két nagyhatalomnál is egyszerre. Ez még akkor is kibaszott nagy baromság, ha az egyiknek tagjai vagyunk, hisz a Dagadtat lassan már az EU tanácsában is levegőnek nézik, már amikor nem épp lesajnálják. 

Jut eszembe, a ruszkikkal mikor lesznek ilyen tökösek, a sok közpénzből luxusban heverésző senki mikor rak majd rendet Moszkvában? Vagy tartják magukat a feudális alapelvhez, miszerint nem szarnak abba a kézbe, ahonnan enni kapnak, mert akkor már le se szarnák őket. 
Na  mindegy, ezt a költői képet inkább nem gondolom tovább, de legalább a napi betevő trágárság-adagom is kipipálva.

p.s. avagy update: Közben az virít a zorigós címlapon, hogy a felcsúti döbrögi szerint "Választások lesznek szerte a világban, amiket meg kell nyerni". Most már szóljon neki valaki, hogy oké főnök, a választások meg lesznek nyerve. mármint mindegyiknek lesz majd nyertese, az ő egójától függetlenül, mert a választások természete már csak ilyen. Hogy van győztese, meg nem. (A 'vesztes' szót egyébként nem ismeri, jó ideje már.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése