2022. február 2., szerda

Főtárgyalás-távolság

A Felcsútok Géniusza (F1G) ceremoniális keretek között járult Vlagyimir Vlagyimirovics színe elé, ahol mindketten előadták a maguk műsorát, bármiféle diskurzus helyett a párhuzamos monológok műfaját választva. Valgyimir Vlagyimirovics Diktátorov megvilágította az ukrán helyzetet, miszerint az aljas szemét ukránok katonailag akarják visszaszerezni a Krím-félszigetet, amit pedig ők, az oroszok kifogástalan úriemberekként, lovagiasan, tankokkal foglaltak el, alig egy flottányi hadihajó tengerről támogatásával. Mert a Krím az ősi orosz terület, tulajdonképpen Ukrajna is, de a köcsög ukránok nem hogy nem hálásak azért, hogy végre a legjobb úton vannak a Nagyorosz Kis-Szovjetunió felé, de egyenesen olyanokat beszélnek, hogy mi lenne, ha belépnének a NATO-ba. Hát csoda, hogy egy magafajta volt KGB-s ilyenkor ösztönösen is a fegyvere után nyúl, a tiszta idegtől?
A felcsúti pedig annyit mondott a tárgyalásukról, hogy tisztelt bíróság... izé, hogy Rezsicsökkentés! Hát igen, ezért érdemes volt a nemkormánygéppel Moszkváig repülni, a nemzetközi helyzet fokozódása érdekében.

De az legalább vicces volt, hogy mekkora asztal mögött ülve tárgyaltak, elnézve az alábbi képet, ennyi erővel a pártvezér és kancellár maradhatott volna itthon is, skype-olni a karmelita kolostorból is lehet. (Már ha van ott hálózat, mert én kinézem a mini szterelnökből, hogy - ha már a fészbukjával is láthatóan más foglalkozik - reggelente kinyomtatják neki az internetet, piros filccel aláhúzva a fontos híreket, focieredményeket és pornóvideókat.)

index.hu

A hivatalos(kodó) magyarázat szerint azért kellett ennyire távolságot tartaniuk, mert ugye a járványhelyzet, de tudja fene, ha tóól fosnának, akkor hordanák a maszkot, de nem. Mondjuk a felcsúti a múltkori cukrászdás videójában sem viselt ilyesmit, pont a "maszk használata kötelező" felirat előtt állva, biztos nem szeretné, ha belerondítana orcája páratlan szépségébe holmi maszk Ami egyébként sem golyóálló, szóval mi a frász ellen is védene?
Vagyis inkább arról lehet szó, hogy minimum egyiküknek nagyon büdös a szája, disznópörzsölő illatú dezodort használ, esetleg eleve nem volt kedve az egészhez, de már nem lehetett lemondani. Az meg ugye kínos lett volna, ha a mi döbrögink azért utazik oda, hogy aztán a budai irodája helyett egy moszkvai hotelből hívja föl a kollégát. Nyilván ezt is megmagyarázta volna a kommunikációs stáb, miszerint a főnök annyira puritánul takarékos, hogy egészen az orosz fővárosig utazik, hogy helyi tarifával hívhassa a cár atyuskát. Hisz így nyilván olcsóbb...

De a vicces távolságtartáson kívül a találkozónak semmi gyakorlati értelme nem volt, legalábbis számunkra, Putyinovics elvtárs ugyanakkor remek biodíszletként használhatta a felcsútit, amennyiben mellőle, mint egy EU, NATO, EBESZ és egyéb betűszavakban tag állam vezetője mellől hívhatta ezen betűszavak fontos embereit, hogy nézzétek seggfejek, szerintetek ki van itt elszigetelődve a Nyugattól? Naugye!
De hát van az a millió köbméter keleti gáz, amiért Ártunk és Ormányunk lemegy kutyába, gondolom már csak a lenyúlható "alkotmányos költségek" miatt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése