2022. február 9., szerda

A Párttal a népnek egy az útja!

Januári a hír, de nekem valamiért csak most jött szembe, ám ettől  még Elsőosztályú Faszkorbács-díjas mozzanata a hazai közéletnek. Történt ugyanis, hogy Csongrád megye négyes számú választókerületének fidesz-vonzalmú polgármesterei közül többen, közösen üzenték meg Márki-Zay Péternek, hogy nem kérnek az ő kampányrendezvényeiből, szóval a békesség kedvéért oda ne tolja a pofáját a falujukba. Mert ők - és gondolom rajtuk keresztül az őket megválasztó helyiek - nem szeretnék, ha behurcolná településeikre a megosztó politikát. Mert hát oké, időnként vannak ezek a választások, ki kell bírni, de hogy kampány legyen meg viták, meg hogy az ellenzéki képviselő-jelölt (aki itt pont MZP) csak úgy rendezvényezhessen feléjük, na azért az már tényleg sok lenne. Náluk amúgy is csak az Egységes Párt van nagyjából 1927 óta, igaz, változatos nevekkel, de egylényegűen. Úgyhogy a megosztó politikusok menjenek máshova lázítani.

Az persze érdekes, bár nem meglepő, hogy kormányhitű bürgermejszterek, a méltán röhejes Lézer János egykori miniszter (most ménesbirtok-birizgáló), a fél-kegyvesztett/ talonba tett fideszkádéenpés jelölt esetében nem tartanak attól, hogy a megosztás szellemét pestisként hurcolná be szeretett közigazgatási egységeik leharcolt köztereire.
Hisz egyfelől ők személy szerint (miként a választóik) kibaszottul elégedettek a kormánnyal, sosem fejlődött a térség olyan tempóban, mint most, elég csak a saját bankszámláikra nézniük. Másfelől meg a Jánost igen szereti a nép, senki nem tud olyan snájdig módon újrafestett mászókát átadni a játszótéren mint ő, rendesen nemzetiszínű szalaggal, pompomlányokkal, Bunyós Pityu plébekk-sóval. Alkalmas egy ember, na. Nem kell ide a feszkó, hogy másik jelölt, meg ilyen hülyeségek. Az ellenzék örüljön neki, hogy ott lesz a szavazólapokon, és nem csupa kisbetűvel, szóval ne akarjon folyton máshol is ott lenni, beletaposva az áldott és idilli békébe.

Az meg, hogy van a lakosságnak, miszerint választópolgároknak egy nem elhanyagolható része, akiknek hányingere van ettől a gátlástalanul törtető pojácától, az nyilván csak valami liberális fake-news, mert ezek a mindenféle közvélemény-kutatók javarészt liberálbolsevik,  genderista, sosorbérenc, valamint bevándorláspárti, uram irgalmazz: szociológusok! Alajdék egy népség az összes, csak okoskodnak, meg dumálnak hülyeségeket, miközben még egy disznót sem tudnának rendesen levágni, ha nem lennének vegák, éhen halnának.

Mert a mindenféle kutatásokkal, meg „demokrácia-elméletekkel“ szemben a valóságos tény az, hogy a csongrádi négyes választókerületben  nem Zeti az Együttműködés Rendszere, hanem tényleg. Itt a keményen drogozó kisembereknek egyszerre dobban a szíve, vagy a lába (attól függ merre van érszűkületük), egységesen állnak, ülnek és fekszenek ki János Képviselő Úr mellett, hisz aki egyszer már nagyon miniszter volt, az annyit is ér!
MZP-t meg nem szereti senki, biztos valami tér-idő anomália miatt választották meg már kétszer is Hódmezővásárhely polgármesterének. Racionális magyarázat ugyanis nincs erre, ez Lézer Miniszter Is Volt Már Úr körzete, és slussz! Az ellenzék ellenkezzen máshol, de nekik nem kell a műsoruk, a végén még tényleg azt hiszi az istenadta nép, hogy demokraták a polgárjenőik, ami azért igazán nagy botrány lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése