2022. június 28., kedd

Terrorral a békéért!

Az dicsőségtelen orosz vörös hadsereg már megint egy civilekkel teli plázát rakétázott széjjel, mert vagy annyira bénák, hogy a közeli vasútállomás helyett ezt találták el (ez esetben csúzlit sem lenne szabad a kezükbe adni), vagy direkt rámentek a bevásárlóközpontra, ez esetben viszont tömeggyilkos terroristák, avagy nettó háborús bűnösök. Mondjuk szerintem az utóbbi verzió a valószínű, hisz lőttek már szét színházat, óvodát vagy épp szülőotthont is, a számtalan lakótelepi házról nem is beszélve, amiket ugye még vodkaközi állapotban is nehéz ukrán katonai támaszpontoknak nézni.

A fentebb linkelt Azonnali cikk után az azonnal be is indultak a putyinista trollok, miszerint a.) nem is igaz az egész, csak sima deepfake, CGI, meg ilyenek; b.) vagy az ukránok lövik saját magukat, hogy aztán rákenjék a gáláns és lovagias megszállókra, illetve; c.) persze hogy szétlőtték a kurva plázát, mert az a nyugatimádók gyülekezőhele, plusz az ukrán hadsereg ilyen helyeken dugdossa az amerikaiktól kapott nehézfegyverzetét. Azaz az utolsó változat szerint egy pláza (kórház, iskola etc.) igen is katonai célpont, és egy háborúban teljesen legitim ezeket szarrá lőni. (Ja, hogy háború sem lenne, ha az orosz elvtársaknak nem tetszett volna odalátogatni tankokkal? Jelentéktelen mellékkörülmény.)

Odaát nyilván ez a halottakkal és sebesültekkel szegélyezett barbárság az igazán riasztó, persze innen nézve is, de itt még külön le lehet dermedni azokon az egyujjas agyú szemétládákon, akik még mindig ott tartanak, hogy az ukránok nácik, a pszichopata diktátor meg a nácitlanítás jegyében ágyúkkal védi tőlük a kereszténységet, a civilizációt, meg a pántlikás lófaszt. Úgyhogy ennek jegyében gyújtják rá a náci plázát a sok náci anyukára, akik a náci gyerekeikkel pont ott grasszálnak, nyilván a Soros-terv részeként, amit a New York-Tel-Aviv tengely origójából, Brüsszelből mosnak az agyukba nekik. e most aztán jól megadta nekik a felszabadító vérvörös hadsereg, mert hát igen, a békaharc az áldozatokkal jár!

Ahol fát vágnak, ott... (azonnali.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése