2022. június 22., szerda

Vármegyek innen mindjárt!

Kocsismáté kormánypárti alhülye benyújtotta javaslatát, mely szerint a megyéket nevezzék át (illetve vissza és fel) vármegyékké, az eddigi kormánymegbízottak pedig hívassanak innentől főispánoknak. Príma, de tényleg. Már megint egy fideszes ostobaság, aminek semmi értelme, illetve csak annyiban, amennyiben Magyarország államformája feudális kussoljatokmá'. (Amúgy volt egyszer nemrég valami tisztesstégtelenségben megőszült, félhülye jogász - a nevére nem emlékszem, szerencsére - aki "levezette", hogy az egész köztársaságosdi tök érvénytelen volt, érvénytelen van, ezért az igazi államformánk az apostoli királyság, csak ezt titkolják a tuggyukkik.)

De ha már. Javasolnám a büntető törvénykönyvbe felvenni a deresre húzást, a polgáriba az első éjszaka jogát, illetve legyen már tényállás a felségsértés, hiszen túl sokaknak túl nagy a pofája, mikor például dagadt gecinek nevezik a Főméltóságú Urat. Ja, és ha már, legyen a pártvezér és kancellár ezentúl kormányzó, a szavazati jogot kössék vagyoni helyzethez, nem kell az a sok politikai izé, legyen csak egy Egységes Párt, és mellékbüntetésként írjuk át a helyesírás szabályait akként, hogy ezentúl a Magyar akkor is nagybetűs, ha melléknév! (Aki meg kisbetűvel írja, az nyilván hazaárülő, úgyhogy lefejezés előtt még deresre is kell húzni. Mert hisz lesz újra halálbüntetés is, miként sorkatonaság, egyházi tized, jobbágytelkek és szolgabírók - ne álljunk meg már holmi szimbolikus félúton, a teringettét!)

De most komolyan, ezeknek  faszfejeknek nincs jobb dolguk, egy durva és többszörös válság kellős közepén, mint hogy vármegyézzenek? 
Ja persze, nincs. Hisz ha szerintük a népnek cirkusz kell és kenyér, de a kenyér az egyre kevesebb, akkor marad a cirkusz. Vármegyei főispánokkal harcoljunk Brüsszel liberális diktatúrája ellen! Uff, illetve vivát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése